1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BUGÜN BİRÇOK BÖLGEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK!
BUGÜN BİRÇOK BÖLGEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK!

BUGÜN BİRÇOK BÖLGEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK!

Dikkat!

A+A-

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Girne’de bazı bölgelerde bugün orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle elektrik enerjisinin kesik olacağını duyurdu.

Açıklamaya göre Karmi (Karaman), Karaman su pompaları, Sivil Havacılık ve Radar Askeri Tesisleri, Edremit’in batısı (dağ kısmı), Meriç Erülkü Sitesi, Edremit köy içi, Karmi Gazino ve Hideaway Club Hotel bölgesinin elektriği, sabah 09.00 ile yaklaşık 09.30 saatleri arasında kesik olacak.

Öte yandan yine aynı çalışma kapsamında 09.00 ile öğleden sonra yaklaşık 15.00 saatleri arasında GAÜ Erkek Yurdu ve Edremit köy yolu girişinin batısında kalan bölgelere elektrik verilemeyecek.

Lefke’de bazı bölgelere, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle bugün zaman zaman elektrik verilemeyecek.

Kıb-Tek Bölge Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, Ecevit Caddesi Radar Bölgesi, Yedidalga da AspavaRestaurant ve Swan of Soli Restorant civarı ve aralarında kalan bölgelere 10.00-12.00 saatleri arasında; Tarıman Halı Saha ve Soli Harabeleri bölgesinde 10.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.