1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BUGÜN SAAT 18.30'DA SONA ERİYOR!
BUGÜN SAAT 18.30'DA SONA ERİYOR!

BUGÜN SAAT 18.30'DA SONA ERİYOR!

Sandık seçmen listelerine başvuru ve itirazlar bugün sona erecek;

A+A-

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik sandık seçmen listelerine askıda bulundukları yerlerde veya ilgili ilçe seçim kurullarında yapılacak başvuru ve itirazlar bugün saat 18.30’da sona erecek.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’den yapılan açıklamada, Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele  ilçelerine ait sandık seçmen listelerinin 15 Mart’ta askıya alındığı belirtildi

Sandık seçmen listelerine asılı bulundukları süre içerisinde başvuruda bulunanların isimleri pazartesi Resmi Gazete’de ilan edilecek.

Sandık seçmen listelerine yapılan başvurular salı günü Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu’nda saat 13.00, Gazimağusa İlçe Seçim Kurulu’nda 10.00, Girne İlçe Seçim Kurulu’nda 11.00, Güzelyurt İlçe Seçim Kurulu’nda 15.00 ve İskele İlçe Seçim Kurulu’nda saat 11.00’den itibaren görüşülecek.

Sandık Seçmen Listelerine itirazlar ise Çarşamba günü Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu’nda saat 13.00, Gazimağusa İlçe Seçim Kurulu’nda 10.00, Girne İlçe Seçim Kurulu’nda 11.00,  Güzelyurt İlçe Seçim Kurulu’nda 15.00 ve İskele İlçe Seçim Kurulu’nda saat 11.00’den itibaren görüşülecek.

Başvurular ve itirazlar pazar gününden itibaren http://ysk.mahkemeler.net  adresli web sitesinde de yayınlanacak. Seçmenler, bu sayfayı kontrol ederek, aleyhlerine herhangi bir itiraz olup olmadığını inceleyebilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.