1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BUGÜN YENİDEN MAHKEMEYE ÇIKARILACAK
BUGÜN YENİDEN MAHKEMEYE ÇIKARILACAK

BUGÜN YENİDEN MAHKEMEYE ÇIKARILACAK

Gönyelide banka soygunu yapacakları iddiası ile aranan Pakistan’lı Ahmed Raza önceki gece Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandı

A+A-

 

Devrim DEMİR

Gönyeli’de banka soygunu yapacakları iddiası ile geçtiğimiz hafta soruşturma başlatarak üç kişini gözaltına alan polis, önceki gece bir kişini daha tutukladı. Soruşturma amaçlı tutuklanan Ahmed Raza, tutukluluk talebiyle dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Yargıç Hale Dağlı, olayla bağlantılı üç kişinin daha gözaltına alındığını ve soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek Ahmed Raza’nın 1 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Soruşturma devam ediyor
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Kemal Erdelhun mahkemede verdiği ifadede zanlı Ahmet Raza’nın ağır bir cürüm işlemek kastı ile “gizli ittifak” suçundan tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Kemal Erdelhun, 16 Mart tarihinde alınan bir bilgide Gönyeli’de bir bankanın Pakistanlı bir gurup tarafından soyulacağına dair bilgi alınması üzerine geniş çaplı soruşturma başlattıklarını ve şüpheli görülen üç kişinin tutuklanarak mahkemeye çıkarıldığını söyledi.
Erdelhun zanlı Ahmed Razanın’da önceki gece Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandığını ifade ederek soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

Raza’nın ülkede ikametgâh durumunun araştırıldığını belirten polis, 1 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.