1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BÜKÜKKONUK BELEDİYE BAŞKANI SENNAROĞLU....
BÜKÜKKONUK BELEDİYE BAŞKANI SENNAROĞLU....

BÜKÜKKONUK BELEDİYE BAŞKANI SENNAROĞLU....

Bükükkonuk Belediye Başkani Sennaroğlu....

A+A-

SENNAROĞLU: “ÜMİT EDİYORUM Kİ ÜLKE TURİZMİNE YÖN VEREN TÜM KESİMLER VE YÖNETİCİLER BU TRAJEDİDEN KENDİ ADINA GEREKLİ DERSİ ÇIKARMIŞTIR”

Büyükkonuk Belediyesi ve Eko Gün Etkinlikleri Komitesi Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Zekai Altan’ın yaşadığı sıkıntılı süreci üzüntüyle izlediklerini kaydetti.

Sennaroğlu, “Ümit ediyorum ki ülke turizmine yön veren tüm kesimler ve yöneticiler bu trajediden kendi adına gerekli dersi çıkarmıştır” dedi.

Zekai Altan gibi kendini turizme adamış insanların yaşadığı sıkıntıların hem turizme, hem de turizmin geleceğine olan inancı sarstığını kaydeden Ahmet Sennaroğlu, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

“Birçok sektörde olduğu gibi ülke turizminde de yol haritası çizilmedi” diyen Sennaroğlu, “Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir ülke bırakma adına gerekli kararlı adımlar atılmadı” ifadesine yer verdi.

Büyükkonuk Belediyesi ve Eko Gün Etkinlikleri Komitesi Başkanı Ahmet Sennaroğlu, bu olayların yinelenmemesini dilediği açıklamasında, “Ülke turizminin daha fazla yara almadan gerekli önlemlerin alınmasını, adımların atılmasını temenni ediyoruz” diye kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.