1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BÜLENT ECEVİT ANADOLU LİSESİ VE 20 TEMMUZ FEN LİSESİ KAYIT UYARISI
BÜLENT ECEVİT ANADOLU LİSESİ VE 20 TEMMUZ FEN LİSESİ KAYIT UYARISI

BÜLENT ECEVİT ANADOLU LİSESİ VE 20 TEMMUZ FEN LİSESİ KAYIT UYARISI

BÜLENT ECEVİT ANADOLU LİSESİ VE 20 TEMMUZ FEN LİSESİ’NE KAYITLARIN 20, 21, 24 VE 25 HAZİRAN’DA YAPILMASI GEREKİYOR

A+A-

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi ve 20 Temmuz Fen Lisesi Yerleştirme Sınavı sonucunda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, kayıt işlemlerinin 20, 21, 24 ve 25 Haziran tarihlerinde ilgili okullarda yapılacağı; belirtilen kayıt tarihlerinde kaydını yaptırmayan öğrencilerin kayıt haklarını yitirecekleri duyuruldu.

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kazandıkları okullara kayıtlarını yaptırmalarının esas olduğu, bununla birlikte ilk tercihlerine yerleşemeyip ikinci tercihlerine yerleşen veya hiç yerleşemeyen öğrencilerin puan sırasına göre oluşturulacak olan yedek listelerde yer alacakları ifade edildi.

Açıklamada kayıt haklarını yitiren öğrencilerin yerine 26, 27 ve 28 Haziran tarihleri arasında, ilgili her okul için puan sırasına göre oluşturulmuş olan yedek öğrenci listelerinden, kayıt hakkı kazanan yedek öğrencilerin kayıtlarının yapılacağı da belirtildi.

Yedek öğrenci listelerinden kayıt hakkı kazanan öğrencilerin ilgili okul müdürlükleri tarafından aranıp kayıtlarını yapmak üzere okula davet edilecekleri belirtilen açıklamada, kayıt yaptırmayan öğrencilerden herhangi bir feragatname veya başka bir evrak alınmayacağı da kaydedildi.

Kayıt esnasında istenecek belgeler “Ortaokul Diploması, Doğum Belgesi, 4.5 x 6 cm. boyutunda, başı açık, cepheden çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf, Kayıt Bildiriği (Okuldan alınıp, doldurulduktan sonra geri okula verilecek), Muhtar’dan Onaylı Resmi İkamet Belgesi”.

 

TAK

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.