1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BÜLENT ERSOY'UN ERCAN HAVALİMANI'NDA PANİK ANLARI!
BÜLENT ERSOY'UN ERCAN HAVALİMANI'NDA PANİK ANLARI!

BÜLENT ERSOY'UN ERCAN HAVALİMANI'NDA PANİK ANLARI!

Adamıza gelen Bülent Ersoy

A+A-

 

Adamıza konser vermek için gelen Bülent Ersoy, Ercan Havalimanı'nda 'valiz' krizi yaşadı. Ersoy'un Louis Vuitton marka valizi uçaktan çıkmayınca asistanı yetkililere haber verdi.

İçinde Ersoy'un sahne kıyafeti olan valizin başka bir yolcu tarafından alındığı öğrenildi. Üç saat sonra bulunan kadın yolcu, özürdileyerek valizi Bülent Ersoy'a teslim etti.

Bülent Ersoy, 100 bin TL’lik sahne kıyafetini önce kaybetti, sonra buldu!

KKTC’ye konser için giden Diva, Ercan Havaalanı’nda ‘valiz’ krizi yaşadı. Ersoy’un Louis Vuitton marka valizi uçaktan çıkmayınca asistanı yetkililere haber verdi. İçinde Ersoy’un 100 bin TL’lik sahne kıyafeti olan valizin başka bir yolcu tarafından alındığı öğrenildi. 3 saat sonra bulunan kadın yolcu, özür dileyerek valizi Bülent Ersoy’a teslim etti. Ersoy, beklenenin aksine kadına sert tepki vermedi ama nasıl olur da başka hiç kimseninkine benzmeyen pahalı bavulunun bir başkasıyla karıştırılabildiğini anlayamadığını söyleyerek imalı bir serzenişte bulundu.

Gürkan Şef hiddetinden kurtulamadı
Sert tepkileriyle tanınan Bülent Ersoy, havaalanındaki tuhaf karışıklığa hoşgörüyle yaklaşırken; ne kadar yemek yediğini açıklayan ünlü Gürkan Şef’in restoranını Haziran başında dağıtmıştı!

Daha önce bir oturuşta tek başına 2.5 kilo et yediği haberleri basına yansıyan Ersoy, önceki gün yakın arkadaşı modacı Nur Yerlitaş’la birlikte yemeğe çıktı. Haberi basına sızdıran Nişantaşı’ndaki Gürkan Şef’e gidip et ziyafeti yapan Diva’nın keyifli başlayan gecesi basını görünce kabusa döndü.

Daha önce bir gazetede bir oturuşta 2,5 kilo et yediğinin yazılmasından rahatsız olan Ersoy, basın mensuplarını farketince mekanı birbirine kattı. Masadaki tabakları yere fırlatan Diva, “Beni çekemezler. Onları derhal burdan gönderin. İşinizi düzgün yapın” sözleriyle dükkan çalışanlarını azarladı.

Diva’nın bu tavrı, restorandaki diğer müşterileri de rahatsız etti. Genç basın mensuplarına gösterilen bu tavrı onaylamayan bir başka müşteri, ‘Bu gençler sayesinde gündeme gelip para kazanırken iyi de işinize gelince mi kötü?’ diye çıkış yaptı. Bu sözlere çok sinirlenen Diva, erkek müşterinin üzerine yürüdü. Arata giren garsonlar, ünlü şarkıcıyı sakinleştirdi ama Diva, ekmek parası peşinde koşan genç gazetecilere ve garsonlara gösterdiği bu tavrıyla çok puan kaybetti.

Gürkan Şef çok et yiyen ünlüleri açıkladı
Bugün gazetesinden Okan Işık’ın haberine göre magazin dünyasının ünlü isimleri et yemeyi çok seviyor. Et denince akla gelen isimlerden biri olan Şef Gürkan Topçu, ünlü müşterilerinin bir oturuşta kilolarca et yediklerini anlattı.

Gürkan Topçu ünlü müşterilerinin sırlarını paylaştı. Koyu bir vejeteryan olan Sertab Erener’i ilk kez etle kendisinin tanıştırdığını söyleyen Topçu, ‘Sertab Hanım sığırın en yumuşak yeri olan ve lokum diye adlandırılan bölgesinden tadar’ dedi.

Çağla Şıkel’in de müşterileri arasında olduğunu belirten ünlü aşçı, ‘Çağla eşi Emre Altuğ’dan daha fazla yer. Kuzu kafesi çok sever. Bir oturuşta 1 kilo tüketir.’

Kuzu kafesi çok sevenler arasında Özlem Yıldız ve Ece Erken’in de olduğunu söyleyen Topçu, ‘Onların cüsselerine sakın aldanmayın. Bir kafesi tek başlarına yerler’ diye konuştu. Topçu, Murat Boz’un da her gün 1 kilo kuzu eti yiyerek protein diyeti yaptığını söyledi.

Müşterileri arasında kimsenin Alişan’ın eline su dökemeyeceğini vurgulayan Topçu, ‘Rekor Alişan’ın. Bir oturuşta 3,5 kilo et yediğini biliyorum’ dedi. Bülent Ersoy’un da 2,5 kilo yiyebildiğini ifade etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.