1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BULUT TANIK KÜRSÜSÜNE ÇIKTI
BULUT TANIK KÜRSÜSÜNE ÇIKTI

BULUT TANIK KÜRSÜSÜNE ÇIKTI

İşlemlerden haberim yok dedi;

A+A-

MAHKEME AVLUSUNDA GERGİNLİK: Mahkeme avlusunda dava saatini bekleyen birkaç mağdur Temel Bulut’u görünce gerildi. Bulut, üstüne doğru yürüyerek hakaret eden mağdurları “halledeceğiz merak etmeyin” sözleriyle yatıştırmaya çalıştı  

İŞLEMLERDEN HABERİ YOKMUŞ: Tanık kürsüsüne çıkarılarak sorgulanan Temel Bulut, yapılan işlemlerden, imzalanan sözleşmelerden haberdar olmadığını savundu. KKTC’deki işlerini takip için görevlendirdiği E.Ç’nin attığı imzalardan haberdar olmadığını öne sürdü

Devrim DEMİR

Bulut İnşaat sahibi Temel Bulut, Evviva Lavinium Sitesi mağdurlarının açtığı davada dün yargıç huzuruna çıkarıldı.
Girne Kaza Mahkemesi Başkanı Bertan Özerdağ başkanlığında görüşülen davada, Temel Bulut tanık kürsüsünde avukatı Evrim Eminağa ve davacı avukatının sorularını yanıtladı. Davanın dinlenmesine 13 Ekim Salı günü devam edilecek.

Mağdurlar saatlerce bekledi

Bulut İnşaat’tan sözleşme ile aldıkları evleri bir türlü tamamlanmayan veya evleri teslim edilse de tapusunu alamayan mağdur, başlattıkları yasal süreci yakından takip ediyor. Sabahın erken saatlerinde Girne Kaza Mahkemesi’ne giden bir grup mağdur öfkeli bir şekilde Temel Bulut’un gelmesini bekledi.

btemle.jpg

Bulut gerginlik arttı

Dava saati yaklaşınca Temel Bulut da Avukatı Evrim Eminağa ile Girne Kaza Mahkemesi’ne geldi. Temel’in gelmesi ile mahkeme avlusundaki tansiyon artı. Temel, kendisine hakaretamiz sözler söyleyen mağdurları, “merak etmeyin halledeceğiz” diyerek sakinleştirmeye çalıştı.  

Bulut tanık kürsüsüne çıktı

Girne Kaza Mahkemesi Başkanı Bertan Özerdağ huzurunda görüşülen davada davalı Temel Bulut, tanık kürsüsüne çıkarılarak avukatı ve davacı avukatı tarafından sorgulandı. Bulut, yapılan işlemlerin ve imzalanan sözleşmelerin iradesi dışında olduğunu öne sürdü.

“İşlemlerle ilgili bilgim yok”

Avukatların soruları üzerine Temel Bulut, dairelerin devir teslim işlemleri ile ilgili yapılan hiçbir işlemden haberi olmadığını iddia etti. Temel Bulut “Bulut İnşaat’ın sahibiyim, şirketin kayıtlı yeri Türkiye’de. Şirket 2012 yılında KKTC’de faaliyete geçti ve E.Ç.ye buradaki işleri takip etmesi için yetkilendirerek, her ay 10 Bin TL maaş ödedim. E.Ç. Resmi Kurumlar, Elektrik Daireleri ve Tapu işlerini yönetmesi için vekâlet verdim. Evrakların imzalanması için hiçbir şekilde yetki vermedim, yapılan işlemlerle ilgili bilgim yok” diyerek mağduriyetlerle bağlantısı olmadığını savundu.

Mağdurlar konuşmaktan çekindi

Hak arayışı çerçevesinde Temel Bulut aleyhine dava açan ve davanın görüşüleceği dün dava saatini mahkeme avlusunda bekleyen bazı mağdurlar basına konuşmaktan korktu. Bazı mağdurlar ise açık yüreklilikle yaşadıklarını anlatmaktan geri durmadı. 

Mahkeme öncesi saldırıya uğradı
Bu arada önceki akşam bir meyhanede müteahhit bir arkadaşı ile yemek yiyen Temel Bulut, mağdurların sözlü saldırısına uğradı. Bulut’u gören bir mağdur meyhanenin ortasında  “Sahtekar adam” diye bağırdı.

Havadis

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.