1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BULUT YARGU HUZURUNDA!
BULUT YARGU HUZURUNDA!

BULUT YARGU HUZURUNDA!

Hem Türkiye’de hem Kıbrıs’ta birçok kişiyi konut sahibi yapacağı vaadi ile kandıran Bulut İnşaat sahibi ...

A+A-

Hem Türkiye’de hem Kıbrıs’ta birçok kişiyi konut sahibi yapacağı vaadi ile kandıran Bulut İnşaat sahibi Temel Bulut, mağdurlarının açtığı dava sonucu 8 Ekim Perşembe günü Girne’de mahkeme huzuruna çıktı.

Bulut İnşaat’ın Evviva Lavinium Sitesi’nde ev sahibi olmak için sözleşme karşılığı konut satın alan ve bunun için para ödeyen mağdurların yıllardır süren ve sonunda mahkemeye yansıyan hak arayışı devam ediyor.

Skandallarla sürekli gündemde olan Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut, Bulut İnşaat mağdurlarının açtığı dava sonucu 8 Ekim Perşembe günü Girne’de mahkeme huzuruna çıktı.

Dava 13 Ekim’e ertelendi

Girne Kaza Mahkemesi Bertan Özerdağ başkanlığında görüşülen dava 13 Ekim Salı (yarın) gününe ertelendi.

Mağdurlar mahkeme avlusunda

Bulut İnşaat mağdurları ise sözleşme ile satın almış oldukları konutların koçanlarını alamayan ve haklarının gasp edildiği gerekçesi ile başlatmış oldukları yasal süreci yakından takip etti. Sabahın erken saatlerinde dava için Girne Kaza Mahkemesi’ne gelen Bulut İnşaat mağdurları oldukça öfkeliydi.

Sabah saatlerinde Girne Kaza Mahkemesine gelen Temel Bulut, mahkeme avlusunda Bulut İnşattan daire alan mağdurlarla karşı karşıya geldi.

Mağdurlarla gergin dakikalar yaşayan Temel Bulut, “halledeceğiz” diyerek öfkeli vatandaşı yatıştırmaya çalıştı.

Girne Kaza Mahkeme Başkanı Bertan Özerdağ huzurunda görüşülen davada davalı Temel Bulut, tanık kürsüsüne çıkarılarak savcılık ve avukatının sorularını yanıtladı.

Meyhanede tartışma yaşanmıştı

Öte yandan Temel Bulut’un davasının görüşüleceği mahkeme gününden önceki akşam Lefkoşa’da bir meyhanede yemek yediği esnada birkaç mağdurun sözlü saldırısına uğramıştı.

Tartışmanın yaşandığı meyhanede Temel Bulut şirketinin müteahhidi Kemal Aktunç’un ortağı Tahir Soycan ile bulunuyordu. Soycan’ın Kemal Aktunç’un belgesi ile müteahhitlik yaptığı ve geçmişte yine ev sahibi olmak isteyen insanları dolandıran Garry Robb’un ortağı olduğu biliniyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.