1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BUNALTAN SICAKLAR…
BUNALTAN SICAKLAR…

BUNALTAN SICAKLAR…

Meteoroloji Dairesi önümüzdeki bir hafta içerisinde alçak basınç ve genellikle sıcak hava kütlesinin etkili olacağını bildirdi.

A+A-

Meteoroloji Dairesi önümüzdeki bir hafta içerisinde alçak basınç ve genellikle sıcak hava kütlesinin etkili olacağını bildirdi.

Buna göre hava yarın açık, Pazar açık az bulutlu öğle saatleri parçalı bulutlu olacak.

Pazartesi hava açık öğle saatleri parçalı ve az bulutlu, Salı açık, öğle saatleri az bulutlu, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri açık olacak.

Hava sıcaklığı, üst atmosferdeki serin hava kütlesine bağlı olarak Pazar, Pazartesi ve Salı günleri biraz azalacak, ancak yüksek nem oranı nedeniyle beklenilenin üzerinde hissedilecek.

En yüksek hava sıcaklığı Pazar, Pazartesi ve Salı günleri iç kesimlerde 34-36, sahillerde 31-33; diğer günlerde iç kesimlerde 37-39, sahillerde 34-36 derece santigrat dolaylarında seyredecek.

Rüzgar, genelde Güney ve Batı yönlerden orta, Pazar ve Pazartesi günleri yer yer kuvvetli esecek.

Meteoroloji Dairesi 10 ve 11 Ağustos günleri ultraviyole radyasyonunun çok yüksek olacağına da dikkat çekerek, 10.00-16.00 saatleri arası gerekli tedbirler alınmadan 10 dakikadan fazla güneş altında kalınmasının tehlikeli olacağını bildirdi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.