1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 'BUNLARI HALLETMEDEN TATİL YOK'
'BUNLARI HALLETMEDEN TATİL YOK'

'BUNLARI HALLETMEDEN TATİL YOK'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında konuşuyor.

A+A-

Bugün meclis başkanlığı seçimleri var. Tam kadro halinde seçimlere katılacak ve adayımızı güçlü şekilde destekleyecek ve yolumuza devam edeceğiz.

AKDENİZ OYUNLARI

Akdeniz oyunlarında toplamda 126 altın almak süretyle İtalya'dan sonra en fazla madalya alan ülke olduk. 18 a gibi bir sürede tesisleri tamamlayarak zaten tarih yazmıştık. 200 bin kişi oyunları izlerken bilet satış rekoru kırılmış oldu. Oyunlar 14 ülke tarafından canlı yayınlandı.

35. MADDEYİ DEĞİŞTİRİYORUZ

Demokrasiye müdahale için gerekçe gösterilen TSK iç hizmet kanununu 35. maddesini artık değiştiriyoruz. Şimdi bu kılıfı artık kaldırıyoruz. Vazifesini ve askerlik kavramını yeniden tanımlıyor ve durumdan vazife çıkarılmasının önüne geçiyoruz.

-Demokrasi üzerindeki gölgeyi kaldırıyoruz.TSK mensuplarının siyasi faaliyette bulunamayacağı açıkça kanunda yazıyor.

-Sözleşmeli personelin kadroya geçmesinden sürücü belgelerine yasa dışı bahis oyunlarına yine pek çok önemli düzenlemeyi TBMM’ye getireceğiz. Bu önemli düzenlemeler çıkmadan tatile çıkmak yok.

Ramazan ayının ülkemizde ve kardeşlerimizin sıkıntı yaşadığı ülkelerde daha fazla refaha ve barışa vesile olmasını temenni ediyorum.

'MAKARNACI DİYENLER VİCDANINI KAYBETMİŞ ZAVALILARDIR'

Bizim gerek teşkilat gerek hükümet olarak sosyal yardımlar konusundaki hassasiyetimiz farklı yerlere çekenler olabilir. Türkiye’nin bazı yerlerini kendi lüks mahallesi gibi sanıp orada yaşayanları makarnacı kömürcü gibi niteleyenler olabilir. Bunlara kulak asmayacağız ve onları sadece Allah’a havale edeceğiz.

Makarnacı kömürcü diye lanse edenler kibir hastalığı içinde vicdanın kaybetmiş zavallılardır. Devası olmayan bir hastalıktır. Vicdansızlık her zaman kaybetmiştir ve kaybetmeye mahkumdur. Sosyal yardımları daha bir aşkla sürdüreceğiz.

YOKSULA YARDIM KARTI VERECEĞİZ

Yardım alan vatandaşlarımıza PTT ile işbirliği yaparak bir kart vereceğiz. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Kuyruğa girmeden gururları incitilmeden alışveriş edecekler. Ne kadar yardım edileceği sms ile önceden belirtilecek.

 

Vatan

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.