1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BUNU DA GÖRDÜK
BUNU DA GÖRDÜK

BUNU DA GÖRDÜK

Türkmenköy’deki portakal bahçesinde yaşanan cinsel saldırı olayını, erkeğin değil kadının gerçekleştirdiği ortaya çıktı

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Türkmenköy’de, 19 Ocak 2017 tarihinde meydana gelen ve Hüseyin Bayraktaroğlu’nun tutuklanarak mahkemeye çıkarıldığı cinsel saldırı ve darp olayında ilginç bir gelişme yaşandı.

İddialara göre, cinsel saldırı olayını Hüseyin Bayraktaroğlu değil olayda mağdur olduğunu söyleyen Nezire Bozkurt gerçekleştirdi.

Olayın ardından Bayraktaroğlu’nun karşı şikayeti üzerine kendisine dava açılan Nezire Bozkurt isimli kadın, dün yargılandığı Gazimağusa Ceza Mahkemesi huzurunda aleyhindeki suçlamayı kabul etti.

“Bunu da gördük” dedirten suçlamayı kabul eden Nezire Bozkurt, mahkeme tarafından 20 gün hapis cezasına mahkum edildi.

Dörtyol’da araca binmişti

Gazimağusa’ya bağlı Türkmenköy’de portakal bahçelerinde meydana gelen ve tüm bölgede öfke uyandıran olayda, 25 yaşındaki Hüseyin Bayraktaroğlu’nun, Dörtyol kavşağında Nezire Bozkurt isimli 35 yaşındaki kadını aracına aldığı ve Türkmenköy’de portakal bahçelerine götürdükten sonra önce cinsel saldırıda bulunduğu ardından ise darp ettiği iddia edilmişti.

Karşı şikayet durumu ortaya çıkardı

Tutuklandıktan sonra polise ifade vererek araç içerisinde önce kadının kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia eden Bayraktaroğlu’nun beyanları doğrultusunda Dörtyol polisi ayrı bir soruşturma daha başlattı. Polis, tahkikat sonucunda kadına da cinsel saldırı davasını tebliğ etti.

Poliste reddetti, mahkemede kabul etti

Aleyhine getirilen suçlamayı poliste reddeden Nezire Bozkurt, dün itham edildiği Gazimağusa Ceza Mahkemesi huzurunda aleyhindeki suçlamayı kabul etti. Suçlamanın kabul edilmesinin ardından sanığı aleyhine getirilen davadan suçlu bularak mahkum eden Gazimağusa Ceza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, sanığın işlemiş olduğu cinsel saldırı suçlarının ciddiyet ve vahametine vurgu yaptı.

20 gün hapse mahkum edildi

Kamu vicdanının rahatlaması ve sanığın ıslah olması açısından verilecek en uygun cezanın hürrüyeti bağlayıcı bir ceza olduğuna kanaat getirdiğini belirten Yargıç Hazal Hacımulla, sabıkası bulunmayan ve mahkemede suçunu kabul ederek adaletin erken tecellisine katkıda bulunan sanığı 20 gün hapis cezasına mahkum ettiğini açıkladı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum