1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BUNU YAPAN ANNE OLAMAZ!
BUNU YAPAN ANNE OLAMAZ!

BUNU YAPAN ANNE OLAMAZ!

Ölen bebeğini dondurucuda sakladı

A+A-

Pas-de Calais bölgesindeki Lisbourg kasabasında yaşanan olayda, genç kadın hakkında "yeni doğan bebeğinin yaşaması için gerekli müdahaleyi yapmamak" suçundan dava açıldı.

Genç kadınla birlikte yaşayan ancak bebeğin biyolojik babası olmadığı düşünülen 27 yaşındaki bir erkek de "suçu yetkililere zamanında bildirmemekten" gözaltına alınarak yine hakkında dava açıldı.

Yerel basın, gözaltına alınan erkeğin verdiği bilgiler doğrultusunda jandarmanın evde arama yaparak, aile dramını ortaya çıkardığını bildirdi. Gözaltına alınan erkek, polisteki sorgusunda sevgilisinin dondurucuda bebek sakladığını birkaç hafta önce fark ettiğini iddia etti.

Olayı soruşturan savcılık, basına yaptığı açıklamada, bebeğin yaklaşık iki yıl önce doğduğunu ve doğduktan sonraki birkaç gün içinde öldüğünü açıkladı. Bebek nüfus idaresine de bildirilmedi. Bebeğin yapılacak ilk otopsinin ardından nasıl öldüğü açıklık kazanacak.

Ölmüş bebeğini dondurucu saklayan kadının daha önceki kocasından iki çocuğu, gözaltına alınan adamın eski karısından bir çocuğu ve çiftin birlikte sahip oldukları bir çocukları bulunuyor. Evde birlikte yaşayan çocuklardan en küçüğü dört aylık, en büyüğü ise yedi yaşında… 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.