1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BUNUN ADI CANİLİK!
BUNUN ADI CANİLİK!

BUNUN ADI CANİLİK!

''İnsanlıktan nasibini almamış cani ruhlu insanlar dehşet saçmaya devam ediyor, kimse sesini çıkarmıyor''

A+A-

Ülkemizde son günlerde sıkça meydana gelen hayvan katliamları, önlenemez bir şekilde devam ediyor.

Hayvan katliamının bir yenisi Başkent Lefkoşa’nın Göçmenköy bölgesinde meydana geldi. 62 yaşındaki Peral Börte’ye ait kedilerin zehirlenerek öldürülmesi, hayvan severlerin tepkisine neden oldu.

Yaklaşık 22 yıldır Göçmenköy bölgesinde ikamet eden ve bugüne kadar böyle bir olayla karşı karşıya kalmadığını belirten Börte, dört günde dört kedisinin öldüğünü, dördünün ise kaybolduğunu ifade etti.

Son olarak dün akşam saatlerinde koruması altına aldığı ve düzenli olarak beslediği kedilerden birinin daha zehirlenerek öldüğünü belirten Peral Börte, bu caniliği yapanların bir an önce bulunmasını istedi.

Polis soruşturma başlattı
Bahçe içerisinde beyaz toza batırılmış lokum şeklinde bir madde bulduğunu ifade eden Börte, konuyla ilgili polise bilgi verdiğini ve olay yerine gelen polis ekiplerinin söz konusu maddeyi emare olarak aldığını söyledi.

Akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, zehirlenen kedisini hiç vakit kaybetmeden veterinere götürdüğünü ifade eden Peral Börte, veterinerinin kendisine, “zirai ilaç Laneit ile zehirlenmiş olabilir” dediğini kaydetti.

“Bu bir cinayettir”
Peral Börte, “En büyük korkum, evin bahçesinde bulunan lokum şeklindeki maddeyi torunlarımın şeker diye yemesiydi. Allah korusun, çocuklar zehirli maddeyi lokum diye yeseydi. Bu caniliği yapan bunları hiç mi düşünmez?” diye tepki gösterdi.

Börte, zehirleme olayını “cinayet” diye niteledi. Peral Börte, “İnsanlıktan nasibini almamış cani ruhlu insanlar dehşet saçmaya devam ediyor, kimse sesini çıkarmıyor” dedi. 

Yetkililer bir baksın!
hayvan sever vatandaşlar, son günlerde sıkça meydana gelen hayvan katliamlarının, önlenemez bir şekilde devam ettiğine dikkat çekti.

Her gün ya köpekler ya da kedilerin zehirlenerek öldürüldüğünü belirten vatandaşlar, yetkililerin ciddi tedbirler almasını istedi. Kafasına esenin sahipli veya sahipsiz zavallı hayvanları zehirlediğini, bunun yanında insanların sağlığının da riske sokulduğunu vurguladı.

Vatandaşlar, “Hangi çağda yaşıyoruz ki etrafa zehir saçılıyor” diye konuştu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.