1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Bunun adı vahşet!
Bunun adı vahşet!

Bunun adı vahşet!

8 aylık hamileyken diri diri yakılarak öldürülen kızın nasıl tuzağa düştüğü ortaya çıktı.

A+A-

Maria, ilk aşkı Eren’i çok sevdi. Onun için tuttuğu takımı bile değiştirdi. Ancak ailesi onu istemedi ve ayrıldılar. Bu sırada hamile olduğunu öğrendi Maria. “Doğuracağım” dedi, Eren istemedi. Ve öyle bir tuzak kurdu ki...

BERLİN'de işlenen korkunç cinayetin perde arkası aralanmaya başladı. Polisin verdiği bilgiye göre korkunç cinayet böyle işlendi; Katil zanlısı 19 yaşındaki Eren T., sekiz aylık hamile eski sevgilisi Maria P.’yi arayarak çocuğa hediye alacağını söyledi. Annesi ve üvey babasının Çek Cumhuriyeti'nde tatil yaptığı sırada eve gelen Eren'e inanan Maria, hiçbir şeyden habersiz arabaya bindi. Ancak Eren T. daha önceden planladığı cinayeti işleyebilmek için Maria’yı Berlin’in dışındaki ormanlık alana götürdü. Genç kızın yalvarmasına aldırmadan önce karnından bıçakladı. Sonra da otomobilin bagajında sakladığı benzin bidonunu genç kızın üzerine döküp ateşe verdi.

Eren ile Maira'nın ölümle sonuçlanan ilişkisi, iki yıl önce başladı. İlk aşkı olan Eren'i çok seven Maria, evlilik planları yapıyordu. Ancak Eren’in ailesi Maria'nın Alman olmasından dolayı karşı çıktı. Eren'in, Maria'nın Müslüman olduğunu söylemesi de aileyi ikna etmeye yetmedi. İki genç ilişkiye son verdi. Ancak bir ay sonra genç kadının hamile olduğu anlaşıldı. Maria'nın annesi, kızının bebeğini doğurma kararına destek oldu. Eren ise çocuğu aldırması için baskı yaptı. Ancak o direndi. Doğacak kızına isim bile buldu: Dolira.

Güzelliğiyle çevresindekilerin hayranlığını kazanan Maria, 9 yaşından beri yanında yaşadığı Gaziantepli üvey babası ve akrabaları tarafından 'Fıstık' diye çağrılıyordu. Zaman zaman Gaziantep'e de gidiyordu. Üvey babasından ve çevresinden etkilenen Maria, Eren'i tanımadan önce Müslüman olmuştu. Sıkı bir Galatasaray taraftarıydı. Eren ile tanıştıktan sonra tuttuğu takımı bile değiştirdi. Fenerbahçeli oldu.

CİNAYETTEN SONRA KAYIP İLANI VERMİŞ

Savcılıktan alınan bilgiye göre Eren T., cinayetten sonra hamile kız arkadaşının kaybolduğuna ilişkin polise kayıp ilanı verdi. Sevgilisinin başına bir iş gelmesi durumunda ise sorumlusunun arkadaşı olduğunu söyledi. Maria’nın ormanlık alanda geçen hafta cuma günü cesedi bulundu. Bunun üzerine Eren ve ihbar ettiği Alman arkadaşı sorguya alındı. Eren susma hakkını kullanırken, Daniel M. ise cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı. 19 yaşındaki iki zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hürriyet

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.