1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BUNUN ADI VAHŞET
BUNUN ADI VAHŞET

BUNUN ADI VAHŞET

Bunun adı vahşet..

A+A-

Kızılbaş bölgesinde, çok sayıda sokak hayvanı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zehirlenerek katledildi, hayvanseverler tepki gösterdi

Mehmet KARA

Başkent Lefkoşa’nın Kızılbaş bölgesinde dün, çok sayıda sokak hayvanı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zehirlenerek katledildi. Hayvanların kim ya da kimler tarafından zehirlendiğinin bilinmediğini kaydeden hayvanseverler, sokak hayvanlarının ‘Beef’ içerisine zehir konularak katledildiklerini iddia etti.

Edinilen bilgilere göre olay, dün Kızılbaş bölgesinde yaşandı. Cansız bir şekilde sokak hayvanlarının yattığını fark eden vatandaşlar, durumu Lefkoşa Türk Belediyesi’ne bildirdi. Bölgeye giden belediye ekipleri ölen hayvanları topladı.

Üzücü olayda 11’in üzerinde sokak köpeğinin zehirlenerek öldüğü ileri sürüldü.

Olayı öğrenen duyarlı bir veteriner, başka sokak hayvanlarının da zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerine bölgeye gitti ve hayvanları tek tek kontrol etti.

Bölgede kimseye bir zararı dokunmayan sokak hayvanlarının katledilmelerini “vahşet” olarak niteleyen hayvanseverler, yetkilileri göreve davet etti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.