1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURADA NELER DÖNDÜĞÜNÜ BİLMEYEN YOK!
BURADA NELER DÖNDÜĞÜNÜ BİLMEYEN YOK!

BURADA NELER DÖNDÜĞÜNÜ BİLMEYEN YOK!

Girne kent merkezinde bu salonda neler oluyor;

A+A-

Mührü yine kırıp içeriye girdiler

Girne kent merkezinde yasadışı çalıştırıldığı için Girne Belediyesi tarafından mühürlenen Relax isimli sauna, hamam, masaj salonunun mühürleri ikinci kez kırılarak açıldı.

Girne kent merkezinde hiçbir yasal belgeye sahip olmadan işletildiği için mühürlenen Relax isimli sauna, hamam ve masaj salonunun mühürlerini tekrar kırıp içeriye girdiler.

Girne Belediyesi’ne yapılan, “mühürleri kırdılar” ihbarının ardından dün öğleden sonra Relax isimli işyerine gelen Girne Belediyesi’ne mensup zabıtalar yaptıkları inceleme sonrasında, daha önce yaptıkları mühürlerin sökülmüş olduğunu tespit ettiler. Kendi yaptıkları mühür telinin koparılarak suç işlendiğini söyleyen zabıtalar, “gereken yapılacak” diyerek tutanak tuttular. Ve tekrar kapıyı mühürlediler.

Olay esnasında çevreden geçen vatandaşlar, “Bunların ar damarı çatlamış, ne zabıta, ne polis dinliyorlar” diyerek tepki gösterdiler ve “Burada neler döndüğünü bilmeyen yok” diye eklediler.

Burada neler döndüğünü bilmeyen yok

Çalışma Dairesi müfettişleri ve Girne Belediyesi’ne bağlı zabıtalar tarafından 31 Ekim 2014 tarihinde yapılan kontrolde, izinsiz çalıştığı, işyeri açma ruhsatı bulunmadığı ve işyeri kurma iznine sahip olmadığı, kayıtsız işçi çalıştırdığı gerekçeleriyle Relax isimli sözde sauna, hamam ve masaj salonu mühürlenmişti.

Bundan daha 24 saat geçmeden belediye tarafından takılan mühürler kırılarak 1 Kasım 2014 tarihinde yasadışı olan işletme yeniden faaliyete girmişti. Yapılan ihbarla tekrar işyerine gelen zabıtalar bu kez Girne Adli Şube polisleri ile birlikte, yeniden kapıyı mühürleyip tutanak tutmuştu.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.