1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURAK’I İHBAR YAKTI
BURAK’I İHBAR YAKTI

BURAK’I İHBAR YAKTI

Narkotiğin Ozanköy’de bir eve yaptığı baskında 10 gram bonzai ele geçirildi

A+A-

Narkotiğe gelen bir ihbarın ardından Girne-Ozanköy’de Burak Ömür’ün kalmakta olduğu ikametgaha yapılan operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı dün Girne’de mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Erkan Karam olayla ilgili bulguları aktardı.

Karam, huzurda bulunan zanlı Burak Ömür’ün ikametgahında alınan ihbar üzerine 31 Ağustos tarihinde 17.45-18.15 saatleri arasında, babası huzurunda yapılan aramada ikametgah içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 10 gram ağırlığında madde ile uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı düşünülen bir adet kap bulunduğunu söyledi.

Polis, zanlının daha sonra eve gelmesi üzerine tutuklandığını ve konu maddeler ile ilgili olarak izahat istendiğinde ise ifade vermediğini belirtti.

Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve zanlının tahkikatın salimen yürütülebilmesi için ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadet veren değerlendiren Yargıç Hazan Aksun zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.