1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURAYA KADAR!
BURAYA KADAR!

BURAYA KADAR!

Buraya Kadar!

A+A-

Lefkoşa’da bir inşaattan binlerce liralık iş malzemesi çalmakla suçlanan Salih Necati ve Ziver Kırmızıgil, çaldıklarını internet üzerinden satmaya çalıştıkları esnada tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Polis, Salih Necati ve Ziver Kırmızıgil’in 2 Aralık tarihinde,  Mehmet Yurdakul'a ait ambardan, Ali Arık’a ait 6 mermer kesme makinesi, bir elektrikli kazıcı,bir karıştırıcı, 2 anahtar seti, 2 akü,  6 elmas mermer makinesi jileti, Ersoy Orkanlı’ya ait bin 400 metre uzunluğundaki elektrik kablosu ve Çayan Oyaltan'a ait 35 metre uzunluğunda bakır boru, bakır bağlantı elemanı, 3 gaz saati çaldıklarını söyledi.

Zanlıların çaldıkları malları internet üzerinden satmaya çalıştıkları esnada tespit edilerek gözaltına alındıklarını kaydeden polis, yakalanan zanlıların gönüllü ifade verdiklerini, çalınan bazı eşyaların bulunduğunu ancak aranmakta olan birçok eşyanın daha olduğunu belirtti. Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

dialog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.