1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURAYI GERÇEKTEN DE CEHENNEME ÇEVİRİYORLAR!
BURAYI GERÇEKTEN DE CEHENNEME ÇEVİRİYORLAR!

BURAYI GERÇEKTEN DE CEHENNEME ÇEVİRİYORLAR!

YDÜ'de çıkan öğrenci olaylarında tutuklanan ve serbest kaldıktan sonra bu kez de !

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi’nde 7 Nisan 2014 tarihinde meydana gelen “ayaklanma”, “ciddi darp” ve “kasti hasar” suçlarıyla bağlantılı olarak tutuklanan ve ardından teminatla serbest kalan M. K, S.T. isimli kız öğrencinin taktığı ‘ay yıldızlı” kolyeyi boğazından söktüğü gerekçesiyle yeniden tutuklandı.

Önceki gün polis tarafından tespit edilen K, dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne getirildi.

Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit, huzurunda görüşülen davada, iddia makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Cemaliye Usanmaz, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Fahri Gümüşsoy’u mahkemeye tanık olarak dinletti.

Gümüşsoy, zanlı M. K’ın 7 Nisan 2014 tarihinde YDÜ kampusunda meydana gelen “ayaklanma”, “ciddi darp” ve “kasti hasar” olaylarıyla ilgili tutuklandığını ve mahkeme emriyle teminatla serbest kaldığını belirtti. Zanlının serbest kaldıktan sonra 11 Nisan 2014 tarihinde YDÜ Mimarlık Fakültesi içerisinde bulunan isminin baş harfleri S.T. olan kız öğrencinin ‘ay yıldız kolye’ taktığı için boğazından söktüğünü anlatan Gümüşsoy, zanlının sökme anında kızın boğazının çizdiğini ve uygunsuz hareket yaptığını söyledi. Gümüşsoy, meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını ve zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Hale Ahmet Raşit, polis memurunun talebini dikkate alarak, zanlının davalarında hazır bulununcaya kadar yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve tüm seyahat ile pasaport belgelerinin polise teslim edilmesi şartıyla serbest kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.