1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. BURÇLARIN RİSK ALDIKLARI KONULAR
BURÇLARIN RİSK ALDIKLARI KONULAR

BURÇLARIN RİSK ALDIKLARI KONULAR

Burçların Risk Aldıkları Konular

A+A-

Koç

Lider ruhlu Koç burçları, iş kurmak ve yürütmek konusunda risk almaktan asla vazgeçmezler. Hırsları ve idealleri peşinden koşmayı kendilerine ilke edinmiş Koçları, işten kaçarken görmek imkansızdır. Bir diğer konu ise dürüstlükleridir. Söylediklerinin yanlış anlaşılabileceği ihtimaline rağmen gözlerini karartıp doğruyu söylerler.

Boğa

Sanata düşkün Boğalar için risk, hayatlarında yer etmesini istedikleri bir şey değildir fakat genel itibari ile bir iş ya da ailevi konuda risk almaktansa, aşk konusunda riskli davranıp, belki de platonik bir aşkı karşılıklı aşka çevirmeye çalışırlar ya da inatlarını devam ettirme konusunda risk alırlar. Çünkü görmek istemedikleri gerçekleri görmemek için biraz uğraşmak isterler, yine de en sonunda doğruyu göreceklerdir.

İkizler

Canlı, konuşkan ve üretken İkizler burcunun risk almak isteyeceği bir konu varsa o da daha çok arkadaşa sahip olabilmektir. Onun için etrafındaki insan sayısının azalması, başına gelebilecek en kötü şeylerdendir. Bu yüzden risk alması gerekse de, arkadaşlık duygusundan ve yeni arkadaş edinme isteğinden vazgeçmezler. Bir diğer gözlerini karartabilecekleri durum, anlık olsa da, fazla para harcama konusudur. Bu konuya da dikkat etmeleri gerekir.

Yengeç

Yengeç burcunun risk almaktan asla kaçmayacağı konu, ev kurma konusudur. Bir Yengeç için, hayata bir aile olarak devam etmek, yaşamak istediği en önemli şeylerden birisidir. İlişkiyi yaşamaya başlamak, devam etmek, ettirmek için çabalamak ve evlenmek gibi konular gündeme gelince, ev kurma aşamasındaki sakin Yengeç, bir kartala dönüşür. Yengeç burcu yaptıklarının hiçbirisini risk olarak görmez tabii ki de. Onlar için her şey olması gerektiği gibi devam ediyordur.

Aslan

Özgürlüğüne düşkün Aslan burcunun risk alabileceği öncelikli konu, ilişkide birlikte olduğu kişiye, bir "resmiyet" olmadan ilişkiye devam etmek istediğini söyleme konusudur. Çünkü onlar işin içine resmiyet girdiğinde uzaklaşmak isterler. Bir evlilik kurumundansa, herkesten uzakta sade bir aşk hayatı yaşamayı tercih ederler. İşte bu konu onlar için risk konusu olur, eğer eşleri bu duruma uygun birisi değilse, ilişkide kısa süreli problemler yaşayacaklardır.

Başak

Dikkatli ve titiz Başak burcu için risk almak zorlandıkları bir gerçek olsa da, alacakları en büyük risk aşık olmaktır. Çünkü aşık olmak duyguların devreye girmesi, mantığın neredeyse yok olması demektir. Aklı ve mantığı ile hareket eden Başak burçları için işte bu savaş demektir. Gözlerini karartarak bir aşka dalmasalar da, bu aşk için risk almış olmaktan da gocunmazlar, hatta bir süre sonra aşkın verdiği mutluluk ile keşke'leri iyi ki'lere dönüşür.

Terazi

Terazi burçlarının, riski gördüklerinde uzaklaşmak yerine, koşarak içine atlayacakları konu, adaleti sağlamaktır. Siz sadece onlara çözülmesi gereken bir dava verin ve nasıl işin içinden çıktıklarını görün. Tüm detayları ile olayı algılamak, yeniden mantık çerçevesine oturtmak gibi konular için her türlü kaynağa ulaşacak, her ince ayrıntıyı detaylandıracak, kendini riske eden zamanlarda, riskten kaçmayacaktır. Bir diğer konu ise aşktır. Aşk söz konusu ise Terazi oradadır.

Akrep

Fantastik dünyanın oyuncuları Akrepler için risk almaktan vazgeçmeyecekleri en önemli konu hayal dünyalarıdır. Onlar hayal dünyalarını geliştirmek, onları var etmek ve hayata geçirmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Çünkü Akrepler için dünya henüz yeterince onarılmış, düzenlenmiş, mistik ve fantastik değildir. Bir diğer risk almaktan korkmadıkları durum ise yeni fikirler üretip, sunmaktır. Bu fikirler genelde teknolojik alanlardadır.

Yay

Maceracı Yaylar için risk almaktan vazgeçmeyecekleri konu, sonsuz gezme istekleridir. Onlar dünyanın bir ucundan diğer ucuna gezmek, yeni insanlar tanımak, yeni hatıralara sahip olmak isterler. Bu yüzden iş hayatlarını, aşklarını ve hatta ailelerini riske atabilirler. Söz konusu keşfetmek ve yaşamak, yaşamın tadına varmaksa, Yay mutlaka o civarlardadır. Eğitimlerini geliştirmek için de risk almaktan çekinmezler. Eğitim şanslarını arttırmak için, alıştıkları yerleri dahi değiştirebilirler.

Oğlak

Ticari zekaları gelişkin Oğlaklar için risk almak, çocuk oyuncağıdır. Konu ticarete ve işe geldiğinde, onlar korkusuz bir kahramana dönüşürler. Daha çok kazanmak ve ilerlemek için, iş hayatının getirdiği tüm riskleri almaya hazırlardır. Para ile içli dışlı oldukları için, hesaplarını doğru yapıp, risklerden sıyrılmayı da iyi bilirler. Küçük adımlarla büyük işleri yapmaktansa, büyük adımlarla, büyük işleri daha kısa sürede yapmaya çalışırlar. Çünkü ne kadar kısa sürede daha fazla para kazanabilirlerse, o kadar iyidir.

Kova

Orijinalliği, etkileyiciliği ve azmi ile bilinen Kovalar için risk, en çok yeni şeyler üretme konusunda alınır. Onlar reform yaratacak şeyler için pek çok görüşü ve kişiyi karşılarına almak pahasına yenilik yaratmaya çalışırlar ve bu yenilikleri uygulamaktan da geri kalmazlar. Çünkü onlara göre yaratıcılık, risk alınmadığı sürece ortaya çıkan bir şey değildir. Sezgilerini ve çekici mizaclarını kullanarak da yarattığı yenilikleri kolayca kabul ettirebilirler. Kova burçları bir yaratım sürecinin dâhisidirler.

Balık

Hayalperest, aşka ve duygularına düşkün Balıklar için en büyük riskler hep aşkta alınır. Balık burçları, aşka kazanmayı da kaybetmeyi de severler. Onlar için birlikte olmanın da, ayrılmanın da, uzun süre yalnız olmanın da farklı tatları vardır. O yüzden hepsini deneyimlemek onlar için üzücü değil, risk sonucu hayat verici şeylerdendir. Karşılıksız aşklara düşmeyi severler, birden risk alıp tüm duygularını açarlar. Risk alıp ayrılırlar ve hepsini farklı farklı yaşamak isterler. Balık neredeyse risk orada, aşktadır. 

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.