1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BURCU BİRİCİK VEDA ETTİ
BURCU BİRİCİK VEDA ETTİ

BURCU BİRİCİK VEDA ETTİ

Burcu Biricik veda etti

A+A-

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı ekrana veda ediyor. Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı 57. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Peki final bölümünde neler yaşanacak? Hülya ve Kerim'in öyküsü nasıl bitecek? İşte, Hayat Şarkısı final bölümü fragmanı ve detayları!

Hayat Şarkısı final bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Salı akşamlarının sevilen aile dizisi Hayat Şarkısı'nın final fragmanındaHülya ve Mahir, polisler tarafından tutuklanıyor! Başta Kerim olmak üzere herkes, sebebini merak ediyor! Hülya, mutlu geçen anların ardından polislerin kapıya dayanmasıyla adeta şok oluyor. Sebebini bilmediğin bir durum için karakola Mahir ile götürülüyor. Kerim ise Hülya'nın bu yaşadığı sıkıntılardan dert yanmaya başlıyor. Hülya neden polisler tarafından karakola getirildi? Hayat Şarkısı'nın heyecanla beklenen final bölümü 6 Haziran Salı akşamı Kanald'de!

BURCU BİRİCİK HAYAT ŞARKISI'NA BÖYLE VEDA ETTİ !

Dizinin başrol oyuncularından burcu Biricik, ekiple çekilen fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı ve altına duygusal bir veda notu yazdı...

"Yüzlerin tek tek seçilmesine gerek yok bu ekip böyle birlikte güzel. Her şey çok güzel başladı, çok güzel bitti. Dostluğunuza, insanlığınıza, emeğinize bin teşekkür! Bir de 57 bölüm bizi hiç yalnız bırakmayan, başından beri hep destek olan sizler... Siz, biz, hepimiz çok güzeldik. Çok çok teşekkürler..."

1-20170601125750.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.