1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BURCU ESMERSOY SÜSLENİP GİTMİŞTİ AMA...
BURCU ESMERSOY SÜSLENİP GİTMİŞTİ AMA...

BURCU ESMERSOY SÜSLENİP GİTMİŞTİ AMA...

BURCU ESMERSOY SÜSLENİP GİTMİŞTİ AMA...

A+A-

Futbolsever Burcu Esmersoy, Türkiye'ye gelen Neymar'ı yakın takibe aldı Esmersoy, Barcelona'lı yıldızın katılacağı partiye süslenip gitti. Ancak Neymar Türkiye'den aniden ayrıldı Esmersoy ise depresyona girdi.

Erkeklerin peşinden koştuğu Burcu Esmersoy, bu kez kendisi bir erkeğin peşinden koştu. Bu isim ise Alanya'da gerçekleştirilecek International Royal Cup organizasyonu için İstanbul'a gelen Barcelona'nın Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar da Silva Santos Junior. Futbola olan merakı ve futbolcu dostları yüzünden başı sık sık ağrıyan, hatta evliliğe giden ilişkisi bile sona eren Esmersoy, adım adım takip ettiği Neymar'la fotoğraf çektirir çektirmez instagram'da paylaştı.

SÜSLENİP GİTMİŞTİ AMA...
Daha sonra yıldız futbolcunun gece Ulus 29'da düzenlenecek bir partiye katılacağını öğrenen Esmersoy, hemen harekete geçti. Makyajını yapıp seksi bir kıyafetle erken saatlerde soluğu mekanda alan Esmersoy, umduğunu bulamadı. Ani bir kararla İspanya'ya dönen Neymar, güzel sunucunun hayallerini yıktı. Futbolcunun partiye katılmayacağını öğrenen Burcu Esmersoy'un ise keyfi kaçtı. Seksi kıyafetiyle poz veren sunucu, bu kez de fotoğrafın altına, "11 numara pazartesi sendromu" yazarak uğradığı hüsranı sevenleriyle paylaştı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.