1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURCU'NUN SEVGİLİSİ KONUŞTU!
BURCU'NUN SEVGİLİSİ KONUŞTU!

BURCU'NUN SEVGİLİSİ KONUŞTU!

Sevgili olduklarını itiraf etti!

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da 18 Nisan 2017 tarihinde eşi Burcu Okumuş’u 5 bıçak darbesiyle hunharca sokak ortasında öldüren sanık Özgür Okumuş’un yargı süreci devam ediyor. Eşi Burcu Okumuş’u taammüden öldürdüğünü kabul etmediği için devam eden duruşmanın dünkü oturumunda cinayete birebir tanık olan Ersin Geyik ile Burcu Okumuş’un sevgilisi olduğu iddia edilen İdris Ali Bozkurt mahkemede konuştu. Görgü tanığı Ersin Geyik, olay günü sanık Özgür Okumuş’un belinden çıkardığı bıçakla Burcu Okumuş’u bıçakladığını söylerken, İdris Ali Bozkurt ise Burcu Okumuş ile sevgili olduklarını mahkemede itiraf etti. Bozkurt’un itirafı üzerine ise sanık Özgür Okumuş gözyaşlarını tutamadı. Yeni tanıkların dinletilmesine olanak sağlamak için duruşma 28 Mayıs tarihine tehir edildi.

 

“Özgür, bıçağı belinden çıkardı...”

Cinayetin işlendiği dönem Yemen Kahvesi’nde çalışan Ersin Geyik, dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde İddia Makamı tarafından tanık olarak dinletildi. Tanık Ersin Geyik, cinayetin işlendiği gün olan 18 Nisan 2017 tarihinde sabah saat 08:00’de göreve başladığını, ortalığı ve servantları toparladığını söyledi. Daha sonra saat 10:30 gibi Burcu Okumuş’un Yemen Kahvesi’ne gelerek masaya oturduğunu ardından ise sanık Özgür Okumuş’un geldiğini söyledi. Geyik, sanık Okumuş’un gelmesinden yaklaşık 10 dakika sonra aralarında kavga çıktığını ve sanık Okumuş’un Burcu Okumuş’a tokat attığını, Burcu Okumuş’un sandalyeden düştüğünü, sanık Okumuş’un ise o sırada belinin sağ arka tarafından yeşil saplı bıçağı çıkardığını gördüğünü anlattı. Geyik, daha sonra Burcu Okumuş’un koşarak dışarı kaçtığını, sanık Okumuş’un ise elinde bıçakla Burcu Okumuş’u kovaladığını ve dışarıda yakalayıp bıçağı 4-5 kez sapladığını anlattı.

 

“Bana cinayeti hatırlatıyor...”

Cinayeti birebir gören tanık Ersin Geyik’e mahkeme huzurunda emare olarak bulunan cinayet aleti yeşil saplı bıçak gösterilerek kendisine ne hatırlattığının sorulması üzerine tanık Geyik, “Bana cinayeti hatırlatıyor. Bu bıçak Özgür Okumuş’un elindeydi” şeklinde cevap verdi. Konu bıçağın tehlikeli ve mutfaktan çıkarılması yasak olduğu için mutfakta tutulduğunu ve servantlara konu bıçağın asla konulmadığını söyleyen Geyik, 18 Nisan 2017 tarihinde servantları kontrol ettiğini ve cinayet aleti olan bıçağı servantlarda görmediğini belirtti.

 

Bozkurt: Burcu ile sevgiliydik...

İddia Makamının dünkü oturumunda ikinci önemli tanığı Burcu Okumuş’un sevgilisi olduğu iddia edilen İdris Ali Bozkurt’tu. Mahkemede tanıklık eden Bozkurt, Burcu Okumuş ile ortak arkadaşları sayesinde tanıştığını, samimi olduklarını, daha sonra ise birbirlerine telefon numaralarını verdiklerini ve aralarında yakınlaşma olduğunu söyledi. Burcu Okumuş’un daha sonra evli olduğunu öğrendiğini söyleyen Bozkurt, Burcu Okumuş’a “Bu ilişkiyi burada sonlandırıyorum” dediğini ve 2-3 gün hiç görüşmediklerini anlattı. Bozkurt, Burcu Okumuş’un daha sonra fakültesine yanına geldiğini ve kendisine “Özgür ile evliliğimiz kağıt üzerinde. İlişkimiz yok. Ayrı yaşıyoruz. Mezun olunca memlekete döneceğiz ve medeni bir şekilde ayrılacağız” dediğini anlattı. Burcu Okumuş ile tekrar samimileştiklerini, sevgili olduklarını ve Burcu Okumuş’un evli oluğunu öğrendikten sonra 1-2 kez de cinsel birliktelikleri olduğunu anlatan Bozkurt, ilişkilerinin 1 aydan kısa bir süre sürdüğünü söyledi. 

 

“Burcu’nun öldüğünü internetten okudum...”

Burcu Okumuş ile iki sevgili gibi “Aşkım, canım” şeklinde mesajlaştıklarını, Burcu Okumuş’a değer verdiği için eşi Özgür Okumuş’tan kıskandığını söyleyen İdris Ali Bozkurt, olay günü arkadaşlarının kendisini arayarak “Google’da Yemen diye arama yap. Orada olay oldu. Oku” dediklerini söyledi. Bunun üzerine Google’da Yemen Kahvesi’ni arattığını söyleyen Bozkurt, Burcu Okumuş’un cinayete kurban gittiğini bu şekilde öğrendiğini anlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.