1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BURNUNDAN ÖYLE BİRŞEY ÇIKTI Kİ...
BURNUNDAN ÖYLE BİRŞEY ÇIKTI Kİ...

BURNUNDAN ÖYLE BİRŞEY ÇIKTI Kİ...

BURNUNDAN ÖYLE BİRŞEY ÇIKTI Kİ...

A+A-

İskoçya’nın başkenti Edinburgh’da yaşayan 24 yaşındaki Daniela Liverani’nin tam bir ay boyunca burnunda 7.5 santimlik bir sülükle yaşadığı ortaya çıktı.

Uzun süre Güneydoğu Asya’da seyahat eden ve burada bir motosiklet kazası geçiren genç kadın “Burnunda siyah bir kitle olduğunu fark ettiğini ancak dev sülüğü kazada oluşmuş bir kan pıhtısı zannettiğini” söyledi.

Uzun süre  “kan pıhtısı” zannettiği sülüğü parmaklarıyla ve cımbızla çıkartmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını belirten Liverani, İskoçya’ya dönüp doktora gidince burnunda canlı bir sülük olduğunu öğrendiğini söyledi.

ALT DUDAĞIMA KADAR İNDİ

Yaşadıklarını İngiliz Daily Mail gazetesine anlatan Liverani “İki hafta önce tatilden eve döndüğümde sık sık burnum kanıyordu. Önce, bu durumun geçirdiğim motosiklet kazasının bir sonucu olduğunu düşündüm. Ancak bir gün duştayken burnumdaki siyah şey dışarı çıkıp alt dudağıma kadar indi. Hemen duştan çıkıp burnumdaki şeyi aynada inceledim. Onun bir pıhtı değil bir hayvan olduğunu anlayınca da hemen acil servise gittim” dedi.

Doktorların sülüğü burnundan çıkarmasının yaklaşık yarım saat sürdüğünü söyleyen genç kadın, “Burnumdan çıkan sülük sürekli oynuyordu. Boyu işaret parmağım, kalınlığı ise başparmağım kadardı. Burnuma nasıl girdiğini gerçekten bilmiyorum ama sanırım oradayken kanımla beslenerek iyice büyüdü” dedi.

Liverani ile ilgili İngiliz basınında çıkan haberlerin ardından bir açıklama yapan New York Doğa Tarihi Müzesi sülük uzmanı Mark Siddal, “Sülük Daniela’nın burnuna Vietnam’da yüzerken girmiş olabilir. Ya da sülük su içtiği sırada ağzından girip burnuna yerleşmiş de olabilir” dedi.

Sülüklerin bir ay içinde çok fazla büyüyemeyeceğini belirten uzman “Bu sülük Daniela’nın burnuna girdiğinde de oldukça büyükmüş. İnsanların burunlarına kaçan sülükleri fark etmemeleri oldukça şaşırtıcı” dedi.

26332858.jpg

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.