1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURS HAKKI ELDE EDEN ÖĞRENCİLER
BURS HAKKI ELDE EDEN ÖĞRENCİLER

BURS HAKKI ELDE EDEN ÖĞRENCİLER

Milli Eğitim Bakanlığı Öğrencilerin Listesini Yayınladı

A+A-

 

ÖĞRENCİLERİN EN KISA ZAMANDA YÜKSEK ÖĞRENİM VE DIŞİLİŞKİLER DAİRESİNE BAŞVURMALARI GEREKİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi, burs hakkı elde eden 378 öğrencinin en kısa zamanda daireye başvurularını yapmasını istedi.

Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi Müdürü Ziya Öztürkler yazılı açıklamasında, 2015-2016 Öğretim Yılında Eylül döneminde burs müracaatında bulunan öğrencilerin “Burs Başvuru Forumlarının” değerlendirilmesine devam edildiğini bildirdi.

Öztürkler, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğünden değerlendirilmesi tamamlanan ve burs hakkı elde eden 378 öğrenci ile geliri kriter üstü olan 13 öğrenci belirlendiğini ifade ederek, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğünden değerlendirme yapıldıkça Daire tarafından basın yayın yolu ile duyurusunun yapılacağını kaydetti.

Değerlendirme sonuçlarına göre burs hakkı elde eden öğrencilerin ivedi olarak Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesine başvuru yapıp dosya tamamlamalarının gerektiğini ifade eden Öztürkler, dosya tamamlama işlemini geç yapan öğrencilere geriye dönük burs ödemesi yapılmayacağını vurguladı.

Öztürkler, ayrıca gelir yönünden “kriter üstü” olanların bir defaya mahsus olmak üzere Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesine itiraz edebileceklerini ifade ederek, itirazların gecikmeden zamanında yapılmasının esas olduğuna dikkat çekti.

Öztürkler, sonuçların www.mebnet.net adresinden takip edilebileceğini kaydetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.