1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURS HAKKI ELDE EDEN ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU YAPMALARI GEREKTİĞİ DUYURULDU
BURS HAKKI ELDE EDEN ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU YAPMALARI GEREKTİĞİ DUYURULDU

BURS HAKKI ELDE EDEN ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU YAPMALARI GEREKTİĞİ DUYURULDU

Yüksek Öğretim Dairesi, 2013-2014 Öğretim Yılı için burs müracaatında bulunan öğrencilerin burs başvuru forumlarının değerlendirilmesine devam edildiğini...

A+A-

Yüksek Öğretim Dairesi, 2013-2014 Öğretim Yılı için burs müracaatında bulunan öğrencilerin burs başvuru forumlarının değerlendirilmesine devam edildiğini;  değerlendirme sonuçlarına göre burs hakkı elde eden öğrencilerin ivedi olarak Daireye başvuru yapıp dosya tamamlamaları gerektiğini duyurdu.

Daire Müdürü Hüseyin Kavaz yaptığı açıklamada, değerlendirilmesi tamamlanan öğrencilerden burs hakkı elde eden 89 öğrenci ile geliri kriter üstü olan 1 öğrencinin belirlendiğini belirterek, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğünden değerlendirme yapıldıkça basın yayın yolu ile duyurusunu yapacaklarını kaydetti.

Kavaz, dosya tamamlama işlemini geç yapan öğrencilere geriye dönük burs ödemesi yapılmayacağını vurguladı.

Kavaz, ayrıca gelir yönünden kriter üstü olanların bir defaya mahsus olmak üzere Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesine itiraz edebileceklerini de belirterek, burslu olup da bursları kesilen ara sınıf öğrencilerinin de burslarının devamı için eksik belgelerini ivedilikle tamamlaması gerektiğini kaydetti.
Kavaz, sonuçların www.mebnet.net adresinden de takip edilebildiğini anımsattı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.