1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURSU KESİLİNCE REKTÖR YARDIMCISINA BIÇAK ÇEKTİ!
BURSU KESİLİNCE REKTÖR YARDIMCISINA BIÇAK ÇEKTİ!

BURSU KESİLİNCE REKTÖR YARDIMCISINA BIÇAK ÇEKTİ!

“Kanunsuz bıçak taşıma” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Düzgün, teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde öğrenci olan ve bursunun kesildiği gerekçesiyle Rektör Yardımcısı Mustafa Kemal Uyguroğlu’na bıçak çeken Eray Düzgün gözaltına alındı. “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Düzgün, teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Yol kesti…
Olayın tahkikat memuru Hasan Karagil, zanlı Eray Düzgün’ün 26 Nisan tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisindeki Bilgi İşlem Merkezi önünde bursu kesildiği gerekçesiyle Rektör Yardımcısı Mustafa Kemal Uyguroğlu’nun önünü keserek tasarrufunda bulundurduğu 32 cm uzunluğundaki bıçağı korkutmak için gösterdiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Karagil, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Serbest kaldı…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Eray Düzgün’ün pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine emir verdi.

 

Kaynak: Baykur Ajans

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.