1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. BURUN AKINTISI NASIL GEÇER?
BURUN AKINTISI NASIL GEÇER?

BURUN AKINTISI NASIL GEÇER?

soğuk algınlığına bağlı burun akıntısında kesin çözüm

A+A-

Çeşitli nedenlerden kaynaklı olarak husule gelen burun akıntısının geçmesi için yapılması gerekenler konusunda önerilerde bulunan uzmanların açıklamalarına sizler için yer verdik. Burun akıntısı nasıl tedavi edilir, burun akıntısının tedavi yolları nelerdir buyurun hep birlikte bu sorundan bizi kurtaracak tavsiyelere göz atalım.

Burun akıntısına ne iyi gelir?

Burun akıntısına bitkisel çözümler

Burun akıntısına çam esansı çok iyi gelmektedir. Çam esansı karışımını burnunuza çektiğiniz zaman bu sorundan hemen kurtulacaksınız.

Aynı zamanda bal ve çörek otu karışımını yemekte burun akıntısına kesin çözüm yoludur. Bir tutam hardal otunu daha önceden kaynatılmış sıcak suda demlemek, içine zencefil ilave edip yemekte burun akıntısının kesin çözüm yollarından birisidir.

Soğan ve sarımsak yemekte burun akıntısına iyi gelir.

Burun akıntısı eğer ki soğuk havalardan dolayı meydana gelmiyorsa ve altta yatan sebep bir hastalık ise akıntıya ancak hastalığının tedavisi ile kesin çözüm bulunabilir. Kronik sinüzit, septum deviasyonu, alerjik nedenlerden kaynaklı burun akıntısının kesin çözümü tıbbı tedavi yöntemlerinden geçiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.