1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE SON GÜN
BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE SON GÜN

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE SON GÜN

Bugün tamamlanıyor;

A+A-

BUGÜN MAHKEMELER, KAMU HİZMETİ KOMİSYONU, MALİYE BAKANLIĞI VE GELİRLER BÜTÇESİYLE TASARININ KOMİTEDE GÖRÜŞÜLMESİ TAMAMLANACAK

2016 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’nın Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi’nde görüşülmesi bugün tamamlanıyor.

Komite bugün Mahkemeler, Kamu Hizmeti Komisyonu, Maliye Bakanlığı bütçelerinin ardından gelirler bütçesini görüşerek tasarının bütününü oylayacak.

Toplam 4 milyar 476 milyon 452 bin TL olarak öngörülen 2016 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’nda Mahkemeler için 28 milyon 279 bin 300 TL; Kamu Hizmeti Komisyonu için 4 milyon  613 bin 400 TL, Maliye Bakanlığı için 2 milyar 196 milyon 409 bin 600 TL ödenek öngörülüyor.

Saat 11.15’te başlayan komite toplantısına Yüksek Mahkeme Başkanı Narin Ferdi Şefik de katılıyor.

CTP Gazimağusa Milletvekili Ferdi Sabit Soyer başkanlığındaki Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 2016 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’nı görüşmeye 13 Kasım Cuma günü başlamıştı.

Komitede Başkan Vekili DP UG Milletvekili Hasan Taçoy, üyeler UBP Milletvekilleri Dursun Oğuz ve Hamit Bakırcı ile CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları görev yapıyor.

1 Ocak 2016’dan itibaren uygulanacak yeni yılın bütçesi, bugün tamamlanacak komite toplantılarının ardından Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda da görüşülecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.