1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BÜTÜN BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN!
BÜTÜN BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN!

BÜTÜN BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN!

Adolf Hitler ve sevgilisi

A+A-

Tarihin en kanlı diktatörlerinden Nazi lideri Adolf Hitler’in ölümüyle ilgili olarak ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi.

Üstelik bu kez Hitler'in aslında 1945'te Berlin'deki sığınağında intihar etmediğine kanıt olarak bir fotoğraf dahi yayınlandı.

Yayınlanan bir kitapta faşist lider Hitler'in aslında 1945 yılında Berlin'den kaçmayı başararak önce Arjantin'e sonra Paraguay'a gittiği belirtildi.
Paraguay'ın ardından Brezilya'ya yerleşen Hitler'in burada 95 yaşına kadar yaşadığı ileri sürüldü. Tüm bu iddialara kanıt olarak da bir fotoğraf ortaya kondu. Söz konusu fotoğrafta Hitler olduğu belirtilen bir kişi ile siyahi bir genç bir kadın görülüyor. Kadının da Hitler'in Cutinga isimli kız arkadaşı olduğu belirtildi.

Hitler'in Adolf Leipzig ismi kullandığı ve 12 bin kişilik Nossa Senhora do Livramento kasabasında "yaşlı Alman" olarak anıldığı iddia edildi.
Simoni Renee Guerreiro Dias adlı yazarın "Hitler Brezilya'da- Yaşamı ve Ölümü" isimli kitabına göre Hitler Paraguay'da 1984'teki ölümüne dek siyahi kız arkadaşı Cutinga ile birlikte oldukça mutlu bir şekilde yaşadı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.