1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BÜYÜK ACI
BÜYÜK ACI

BÜYÜK ACI

34 yaşındaki Tahsin Kılıboz, hayata veda ederek sevenlerini üzdü

A+A-

Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Hamitköy’de yaşayan 34 yaşındaki Tahsin Kılıboz’un kendisine hazırladığı akıl almaz son tüm sevenlerini ve arkadaşlarını hüzne boğdu.

Eşi ile sorunları olduğu ve son dönemlerde psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Tahsin Kılıboz’un, dün sabah 02.15’te ikametgahında cansız bedeni bulundu.

Olay yerinde yapılan incelemede, Kılıboz’un kendini asma suretiyle intihar ettiği tespit edildi.
Bir süredir, kendi evinde yalnız yaşayan Kılıboz’un eşinin yurt dışında bulunduğu ve boşanmak üzere oldukları öğrenildi.

Motor tutuklunu bir gençti…
Edinilen bilgiye göre, 34 yaşında Tahsin Kılıboz hayatını sürdürmek için bir restoranda paket servis elemanı olarak çalışıyordu.

Tahsin Kılıboz’un motor tutkunu bir genç olduğunu ifade eden yakınları ise olup bitenlere inanamadıklarını belirtti. Hayat dolu olduğu söylenen Kılıboz, Açıköğretim Fakültesine de kayıt yaptırarak Üniversitede tahsiline başlamıştı.

Paylaştığı mesajlar ölümünün habercisi gibi idi…
Eşiyle ayrılma aşamasında olan ve ciddi psikolojik rahatsızlığı bulunan Tahsin Kılıboz’un, kendisine ait facebook hesabından yaptığı son paylaşımlar ise ölümünün habercisi gibiydi…
Sevdiklerine çok kırgın olduğunu, zor günlerinde yanında bulunmadıklarını savunan Kılıboz, hayatını sonlandıracağını ima eden mesajlar paylaştı…

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.