1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BÜYÜK AŞK BİTTİ
BÜYÜK AŞK BİTTİ

BÜYÜK AŞK BİTTİ

BÜYÜK AŞK BİTTİ

A+A-

Burcu Esmersoy ve Başar Savur’un aşk yaşadığını ilk 20 Haziran’da bu köşede okumuştunuz. Bu aşkın başladığını ilk ben duyurmuştum. Ama keşke ayrılıklarını da ilk ben duyurmasaydım.

Günlerdir “Nişanlandılar”, “Nişanlanacaklar” yazılan ikili meğer beş hafta önce ayrılmış. Duyduğumda pek inanmadım. Burcu’ya sordum. Hatta “Bilmem kimden mi duydun” dedi.

Oysaki, o kişiden duymamıştım. Neyse “Neden” diye sordum “Bilmiyorum Esin, sanırım nazar” dedi. Ama nazar olabilir mi kardeşim. Bence Burcu Esmersoy ile birlikte olmayı bir zaman sonra kaldıramıyor erkekler. Yani şöyle anlatayım. Burcu deli gibi çalışan, işten başka bir şey düşünmeyen bir kız. E haliyle sevgilisi de kadını yanında istiyor. Yani ünlü, şöhretli olduğunu bildiği bir kişiyi değiştirmeye çalışıyor.

Bildiğim ve anladığım kadarıyla Burcu’nun önceki, yani evliliğe giden ilişkisinde de böyle bir durum vardı. İş iş iş. Burcu da “Ben biraz fazla çalışıyorum. Beni taşımak biraz zor. Ben de çözemiyorum. Benim ilişki içinde hiç yanlışım olmadı. Erkeklerde bir kompleks yaratıyorum galiba, gerçekten bilemiyorum” diyor. İşte Burcu’nun deliler gibi çalışması en büyük problem. Ve yine haliyle kadının ünü, şöhreti, tanınırlığı, kendinden fazla para kazanması bir dönem sonra sıkıntı. Bu yüzden de birçok kadın gibi Burcu Ermersoy da şu aralar yalnız.

O yüzden de “Acelem yok, hayatıma girecek kişi doğru kişiyse, ‘adam’sa gelsin” diyor. Evet, o çok önemli sanırım. En doğrusu beklemek. Biraz beklemek. Kendini dinlemek. Ne istediğini bilmek. Ne istemediğini bilmek. Sonuç olarak ünlü biriyle birlikte olmak zor. Bir de kadın için daha sıkıntı. O yüzden Burcu bence biraz kendini dinlemeli. En iyisini, en güzeli hak ediyor, şahsen mutlu olmasını çok istiyorum. Yeni yılla birlikte güzel bir aşk gelecek, inanıyorum.

Esin Övet yazdı.

Haber Türk

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.