1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BÜYÜK HATA ÇİFTE ÖLÜM GETİRDİ!
BÜYÜK HATA ÇİFTE ÖLÜM GETİRDİ!

BÜYÜK HATA ÇİFTE ÖLÜM GETİRDİ!

Akıl almaz bir şekilde can verdiler!

A+A-

Gönyeli’de kirada bulundukları evin küçücük yatak odasında, ‘mangal’ ile ısınmaya çalışan yabancı uyruklu biri kadın iki kişi ölü bulundu.

Emine UYSAL

Gönyeli’de Pakistan uyruklu 27 yaşındaki Mahtab Mughal isimli genç ile Sri Lanka uyruklu 52 yaşındaki Warnakulasuriya Mılred Calvın Olga Tıssera isimli kadın, bir apartmanın dördüncü katında akıl almaz bir şekilde hayatını kaydetti.

İki aydır birlikte olduğu öğrenilen çiftin yılbaşı akşamı, yatak odasında ‘mangal’ ile ısınmaya çalışırken, zehirlenerek hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Warnakulasuriya Mılred Calvın Olga Tıssera isimli kadının ülkemizde çalışma izinli ve temizlikçi olarak, Mahtab Mughal’ın ise kaynakçı olarak çalıştığı ve çiftin iki aydır birliktelikte yaşadığı öğrenildi.

Çiftin cansız bedeni, dün saat 08.30’da Yenikent’te Ayyıldız Sokak üzerindeki 8 numaralı evin bir odasında, evin kiracısı ve söz konusu iki kişinin arkadaşı tarafından bulundu.

Polisin yatağın önünde yerde yatar halde bulunan iki kişiyi tespit etmesinden sonra, Adli Tıp Uzmanı Dr. İdris Deniz, ikisinin de ölüm nedeninin ‘karbonmonoksit’ zehirlenmesi olduğunu belirtti.

Olay mahallinde cesetler üzerinde incelemesini yaptıktan hemen sonra Adli Şube ekibine bilgi veren Dr. İdris Deniz, “Yüzde 99 karbonmonoksit zehirlenmesi. Bu tip ısınma yöntemleriyle Türkiye’de çok sık karşılaşırdım” dedi.

Deniz, kesin sonucun otopsinin ardından belirleneceğini de kaydetti. Otopsilerin, bugün yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Cesetler, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından, Polis Ambulansı ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırılırken, ilk bulgulara göre, cesetlerin en az iki günlük olduğu belirtildi.

“Çok üzgünüz”

31 Aralık Cumartesi gününden beri kendilerinden haber alamayan arkadaşları Muhammed Nami Halil, söz konusu apartmana giderek kapıyı çaldığını ancak kapıyı açan olmayınca şüphelenip, evin bir başka kiracısı Nihat Irmak’a ulaştığını anlattı.

KIBRIS’a konuşan Muhammet Nami Halil, “En son cumartesi günü görüşmüştük. Arıyordum ve ulaşamıyordum. Eve geldim, kapıyı çaldım ama açan olmayınca Nihat ağabeyi aradım. Çok üzgünüm. Mahtab, kaynakçıydı” dedi.

Nihat Irmak da, “Onları ben buldum. Çok üzgünüm. Şoktayım. Aynı katta ben de kiracıyım” dedi.

Kıbrıs Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.