1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Büyük itiraf! İlk kez açıkladı
Büyük itiraf! İlk kez açıkladı

Büyük itiraf! İlk kez açıkladı

Büyük itiraf! İlk kez açıkladı

A+A-

‘O Ses Yunanistan’ projesini hayata geçiren Acun Ilıcalı, bundan sonraki hedefinin İngiltere ve Almanya olduğunu söyledi. Ilıcalı, “Yunan halkını ekran başına kilitleyen Türk olmak istiyorum” dedi

Acun Ilıcalı’nın yeni projesi ‘O Ses Yunanistan’, Skai TV’de ilk bölümüyle komşuda görücüye çıktı. 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı projeyi seyirciyle buluşturan yapımcı, Atina’da düzenlenen kokteylde jüri üyeleri Elena Paparizu, Sakis Ruvas, Kostis Maraveyas ve Panos Mouzourakis ile bir araya geldi. Yunan halkını ekran başına kilitleyen Türk olmayı hayal ettiğini söyleyen Ilıcalı, “Bu gururu yaşamak istiyorum” dedi. Yapımcı, bundan sonraki hedefinin Almanya ve İngiltere olduğunu anlattı.
 
Yurt dışındaki Türk dizileri gibi başarılı olmak istediğini belirten yapımcı, Romanya ve Azerbaycan’dan teklif aldığını ifade etti. Ilıcalı, “Benim sunucu ya da moderatör olarak performansımı değil, prodüksiyondaki başarımızı göstermeye çalışıyoruz. ‘Ekran önünde olayım’ diye hırsım ve Arzum hiç olmadı” şeklinde konuştu. Bu yıl Dominik’te hem ‘Survivor Yunanistan’ hem de ‘Survivor Türkiye’yi aynı zamanda çekeceğini anlatan yapımcı, “1.5 katı ekiple yoğun şekilde çalışacağız” dedi.
 
 
‘Survivor Türkiye’ye  katılacağı konuşulan  Kerimcan Durmaz’ın  kadroda yer  almadığını belirten  Acun Ilıcalı,  Yunanistan’da bir  kanal kurma planının  olduğunu  söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.