1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. BÜYÜK PATLAMA
BÜYÜK PATLAMA

BÜYÜK PATLAMA

Çok sayıda yaralı var..

A+A-

Mardin Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla saldırı
Son dakika haberleri Mardin Midyat ilçesinden geldi. Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 2 polis şehit olurken çok sayıda kişi yaralandı. Saldırı sonrası çatışma çıktı. İşte Mardin'den gelen son dakika haberleri ve gelişmeleri..

Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü  araçla saldırı düzenlendi. Bomba yüklü aracın patlaması sonrası teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Saldırıda 2 polisin şehit olduğu çok sayıda kişinin ise yaralandığı belirtiliyor.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Edinilen ilk bilgilere göre,  Bahçelievler Mahallesi Nusaybin Caddesi'ndeki Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla saldırı düzenlendi. Lojmanların da olduğu müdürlük önünde bomba büyük bir gürültü ile patladı. AA saldırıda çok sayıda yaralının olduğunu bildirdi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralananlar, ambulanslarla hastanelere kaldırılıyor. Patlamanın şiddetiyle çok sayıda binada büyük hasar oluştu.

Doğan Haber Ajansı, saldırıda 2 polisin şehit olduğunu duyurdu. Saldırıya ilişkin ölü ve yaralı sayısı henüz resmi makamlarca açıklanmadı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Patlama sonrası teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıkarken, ilçeye Mardin'den takviye birlikler sevkedildi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.