1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BÜYÜK SORUMSUZLUK
BÜYÜK SORUMSUZLUK

BÜYÜK SORUMSUZLUK

Serinlemek için Silver Beach adlı plaja giden bazı kişiler etrafa çöplerini bırakıyorlar

A+A-

Yeniboğaziçi sınırları içerisinde bulunan Silver Beach sahiline gelen sorumsuz vatandaşlar çöplerini doğaya bıraktıkları için her yer çöp içinde kaldı.Pet şişeler, naylon parçaları, alkol şişeleri ve evsel atıklarla kaplanan Silver Beach sahili, yanında araç park yeri de pet şişe ve evsel atıklarla dolu.

KIBRIS’a şikâyette bulunan ismini açıklamayan bir vatandaş sürekli bölgede yürüyüş yaptığını ve söz konusu kirlilikle karşılaştığını söyledi.Sorumsuz vatandaşların özellikle de hafta sonları denize geldikleri sırada yaptıkları pikniklerin ardından çöpleri doğada bıraktıklarından yakınan vatandaş, belediyenin zaman zaman bölgeye ekip göndererek çöpleri toplattığını ancak yeterli olmadığını kaydetti.

 Sahile gelenleri gazetemiz aracılığıyla uyarmak istediğini ifade eden ismini vermek istemeyen vatandaş, sahiller ülkemizin en büyük zenginliği olduğunu ve bunu hem ülkemizi ziyaret eden turistler hem de diğer vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda denize girebilmeleri için daha dikkatli olmaya çağırdı.

Konu ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Cemal Biren konu ile derhal ilgileneceklerini ve bölgeyi temizleyeceklerini söyledi.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.