1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU!
BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU!

BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Polis takipteydi!

A+A-

Güney Kıbrıs’ta yaşayan taksici Erdoğan Öznanımlar 70 gram sentetik cannabinoidle yakalandı. Öznanımlar’ın 12 gündür polisin takibinde olduğu belirtildi.

Evrim Kamalı

Alayköy Kavşağından Gönyeli istikametine giden yol üzerinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında tutuklanan zanlı Erdoğan Öznanımlar’ın kullanımında bulunan araçta ve üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 70 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid”  türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu ve emare olarak alındı.

Mahkemede mesele hakkında şahadet veren Narkotik ve kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli Polis Çavuşu Erkan Karam, zanlının 30 Ekim’de Dumlupınar bölgesinde tespit edilen 505 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde, ayrıca 4 adet MDMA hap ile 1 gram toz şeklinde MDMA türü uyuşturucu madde meselesinin ardından geniş çaplı yapılan araştırma ve soruşturma kapsamında takip edilerek tespit edildiğini söyledi. 

“Güney Kıbrıs’ta taksicilik yapıyor”

Zanlı Erdoğan Öznanımlar’ın Güney Kıbrıs’ta ikamet ettiğini ve taksicilik yaptığını belirten Karam, zanlının günde ortalama 4 veya 5 kez ülkeye aracıyla giriş çıkışının olduğunu belirtti. 

“12 gündür narkotik ekibinin takibindeydi”

Zanlının 12 günden beridir 24 saat narkotik ekibinin takibinde olduğunu ve Gönyeli bölgesinde bir çıkmaz yola tasarrufundaki yaklaşık 70 gram uyuşturucu maddeyi bırakmak istediği esnada yakalandığını ifade eden Karam, zanlının meseleyle ilgili gönüllü ifade vermesinin yanı sıra, 30 Ekim tarihinde tespit edilen konu uyuşturucu maddeleri de ağaç altına bıraktığını itiraf ettiğini söyledi. Soruşturmanın titizlik içinde devam ettiğini belirten Karam, meseleyle bağlı olarak aranan bir kişinin daha olduğunu belirterek, zanlının soruşturma maksatlı zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar, zanlının 3 gün süreyle soruşturma maksatlı poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.