1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''BÜYÜK VE GÜÇLÜ KKTC İDEALİ''
''BÜYÜK VE GÜÇLÜ KKTC İDEALİ''

''BÜYÜK VE GÜÇLÜ KKTC İDEALİ''

''BÜYÜK VE GÜÇLÜ KKTC İDEALİ''

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, ''Yeni umutlar ve heyecanlarla karşılanan 2015 yılının Kıbrıs Türk halkı başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olması” temennisinde bulundu.

Taçoy yayımladığı yeni yıl mesajında, her yıl olduğu gibi bu yıl da hem KKTC, hem de halkın geleceği için karar üretmeyi ve bu kararları uygulamayı esas saydıklarını kaydetti.

Taçoy, 2015 yılının tamamen vatandaşa yönelik güven artırabilecek, yaşanan dalgalanmalardan daha uzak kalabilecek çok daha farklı bir yıl olmasını diledi.
 
''BÜYÜK VE GÜÇLÜ KKTC İDEALİ''

KKTC'nin artık geleceğe daha büyük güven ve inançla baktığına işaret eden Taçoy, ''Hiç şüphesiz halkımızın özlem duyduğu, hasretini çektiği, hayalini kurduğu büyük ve güçlü KKTC idealine ulaşmak için yapmamız gereken çok daha fazla iş, yürümemiz gereken çok daha fazla yolumuz var'' ifadelerini kullandı.

Taçoy şöyle devam etti:

“Ortak akılla hareket edilmesi ve çalışmaların hızla sonuçlandırılması, bizlere düşen tarihi bir sorumluluktur. Toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, demokratikleşme, adalet, temel hak ve özgürlükler alanında ileri seviyelere taşımak gayreti içinde olacağız. Ben bu düşüncelerle 2015 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa bir kez daha hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm halkımızı sevgiyle kucaklıyorum.''

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.