1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BÜYÜK YÖNETİCİYİ ÖLÜME TERK ETTİ!
BÜYÜK YÖNETİCİYİ ÖLÜME TERK ETTİ!

BÜYÜK YÖNETİCİYİ ÖLÜME TERK ETTİ!

Yüksek doz eroin...

A+A-

Seks işçisi olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Alix Tichelman adlı kadın, geçtiğimiz yıl yatında ölü bulunan Google yöneticisi Forrest Hayes’e aşırı doz eroin enjekte ederek onu ölüme terketmekle suçlandı.

Tichelman kasıtsız adam öldürme, suç delillerini yok etme, uyuşturucu taşıma ve sağlama suçlarından yargılandı. Google yöneticisi Forrest Hayes’in ölü bulunduğu Santa Cruz limanındaki yatının güvenlik kameralarını inceleyen polis, izini sürdüğü Alix Tichelman’ı geçtiğimiz Cuma tutukladı.

Video'da Tichelman’ın eroin enjekte etmesinin ardından acı çekmeye başlayan Hayes’e yardım etmek yerine içkisini içmeye devam ettiği görüldü. Seks işçisi olduğu iddia edilen Tichelman sonrasındaysa tekneyi terketti.

Polis kadını yakalamak için sahte bir buluşma ayarladı. Kendisine 1000 dolar ödeyeceğini düşündüğü zengin bir adamla buluşmak için Santa Cruz’da bir otele giden kadın karşısında polisleri buldu.

Santa Cruz Sentinel’in haberine göre Tichelman ve Hayes bir web-sitesi aracılığıyla tanışmıştı.

Evli ve 5 çocuk babası Forrest Hayes’in ölümüyle suçlanan Alix Tichelman ,Çarşamba günü çıktığı mahkemenin ardından Santa Cruz eyalet hapishanesine gönderildi.

ntvmsnbc

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.