1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BÜYÜKKONUK’TA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR
BÜYÜKKONUK’TA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

BÜYÜKKONUK’TA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

230 bin Sterlin civarında bir borcun dışında, 507 bin Türk Liralık bir borç ...

A+A-

 

Büyükkonuk Belediyesi’nin yeni belediye başkanı Ahmet Sennaroğlu, yaşanan krizleri çözmek adına vatandaşlardan aldığı destek ile büyük oranda sorunların çözüldüğünü kaydetti. Sennaroğlu seçimin hemen ardından yaptığı açıklamada, “belediye başkanı seçilip belediyeyi teslim aldığı gün, büyük bir şaşkınlık yaşadığını, belediyenin bankaya 230 bin Sterlin civarında bir borcun dışında, 507 bin Türk Liralık bir borç ile de karşı karşıya olduklarını gördüğünü kaydetmişti.

MAAŞLARI ÖDEYEMEMİŞLERDİ

Sennaroğlu, seçimden kısa bir süre önce çeşitli yerlere kesilen çeklerin bankaya gitmeye başladığını ifade ederken, kesilen çeklerin 507 bin 701 Türk Lirası olduğunu gördüğüne dikkat çekmişti.

Sennaroğlu, 350-400 bin civarında çekleri yazılmayan ödenmemiş fatura tespit ettiklerini ifade ederken, “Destek almazsak, bu borcu kesinlikle karşılayamayız. Maaşları da maddi kriz nedeniyle henüz ödeyemedik” ifadelerini kullanmıştı. Senna-roğlu dün yaptığı açıklamada ise işleri rayına koyduklarını kaydetti.

SORUNLAR AŞILDI

Sennaroğlu, “Çok güzel bir ivme yakaladık, büyük destek aldık. Maaşlar ile ilgili bir sorun yaşamıyoruz” açıklamasında bulundu Sennaroğlu, “Önümüzde bir bayram var.

Vatandaşlara ödemeler ile ilgili çağrı yapıldı. ‘Paraya ihtiyacımız var, belediye zor durumdadır’ dedik, sağ olsunlar, vatandaşlar bize büyük destek oldu” yorumunu yaptı.

PERSONELE MAAŞ VE BAYRAMLIK MÜJDESİ

Şu an itibarıyla maaşları ve personelin bayramlıklarını ödeyecek durumda olunduğunu kaydeden Sennaroğlu, bununla bile, çok güzel bir aşamada olduklarını gördüğünü açıkladı. 12 Ekim Pazar günü eko gün etkinliğinin gerçekleşeceğini kaydeden Sennaroğlu, şu sıralar bu etkinliğe odaklandıklarını kaydederken, özellikle belediye çalışanlarının bütün işler için çok yoğun çalıştığını ve bunun mutluluğunu taşıdığını da kaydetti. Büyük Konuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, “personel işlere dört elle sarılmış durumdadır. Gerçekten güzel şeyler yapıyoruz, inanıyoruz ki bir yıl sonra her şey çok daha güzel olacak” ifadesini kullandı.

 

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.