1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BUZDOLABININ FİŞİ İÇERİSİNE BAKIN NE SAKLADI!
BUZDOLABININ FİŞİ İÇERİSİNE BAKIN NE SAKLADI!

BUZDOLABININ FİŞİ İÇERİSİNE BAKIN NE SAKLADI!

Zanlının mecburen bulunduğu talep...

A+A-

 

Narkotik polisi, Güvercinlik köyünde ikamet eden Ümmet Aladağ’m evinde yaptığı aramada buzdolabınıın fişi içerisine saklanan yarım gram uyuşturucu madde buldu. Zanlı Aladağ dün teminat maksatlı çıkarıldığı Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde, teminat şartlarını yerine getiremeyeceğini savunarak cezaevine gitmek istediğini beyan etti.

Yargıç Ayşen Toroslu bu talebi dikkate alarak zanlının yargılanmaya başlayıncaya değin hükümsüz tutuklu olarak bir ayı geçmemek şartıyla merkezi cezaevine gönderilmesini emretti.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen teminat duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memura Cüneyt Arkın’ı tanık olarak dinletti.

Tanık polis, 26 Ağustos 2014 tarihinde alınan bir bilgi üzerine zanlının Güvercinlik köyündeki evinde uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini açıkladı.

Polis memura, zanlının evinde yapılan aramada mutfaktaki buzdolabının elektrik fişi içerisine gizlenmiş olarak siyah renk sigara kâğıdı içerisinde yaklaşık yarım gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildiğini kaydetti.

Tanık polis Cüneyt Arkın zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini bildirdi. Cüneyt Arkın, mahkemeden zanlının uygun bir teminatla serbest bırakılmasını talep etti. Mahkemeden söz alan zanlı, teminat emrini karşılayamayacağım belirterek, bu nedenle cezaevine gönderilmesini istedi. Zanlı mecburen böyle bir talepte bulunduğunu savundu.

Yargıç Ayşen Toroslu zanlının talebini de dikkate alarak yargılanmaya başlaymcaya değin hükümsüz tutuklu olarak bir ayı geçmemek şartı ile merkezi cezaevine gönderilmesini emretti.

 

Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.