1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. C VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ CİLDİ YAŞLANDIRIYOR
C VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ CİLDİ YAŞLANDIRIYOR

C VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ CİLDİ YAŞLANDIRIYOR

C vitamini eksikliği cildi yaşlandırıyor

A+A-

TIP ve teknolojinin ilerleme kaydetmesiyle insan cildinin ve bedeninin C vitaminine ihtiyaç duyduğu, bilim adamları tarafından kanıtlandı. Vücudumuzun doğal yaşlanma sürecinin yanı sıra, güneşin zararlı ışınları başta olmak üzere, çevresel birçok dış etkenin yaşlanmanın temel sorunlarından bir diğerinin de C vitamini eksikliği olduğu gözlenmektedir.
 
C vitaminini ürün haline getirmekte zorlanan uzmanlar, ilerleyen teknoloji sayesinde bunu mümkün hale geldi. İlerleyen yaşlarla birlikte ciltteki C vitamini seviyelerinin yüzde 425 oranına kadar düşüyor olması da bilim adamları tarafından saptandı. Ciltte yaşlanmayı engellemek, tazelemek ve güçlendirmek için aktif STAY-C 50 barındıran Jixir Vitamin C Matrix serumları katkı sağlıyor.
 
C VİTAMİNİ YERİNE STAY-C 50
 
İngiliz bilim adamları tarafından yürütülen yoğun araştırmalar sonucunda oluşturulan STAY-C 50, C vitamininin kararlı bir formu olarak, vitaminin cilt bakımında stabil ürüne dönüştürülerek kullanımına olanak sağlıyor. Harici kullanımdaki faydayı maksimum seviyelere taşıyarak harici kullanıma olanak sağlayan aktif STAY-C 50, dahili olarak alınan C vitamininden 20 kat fazla cilde etki gösteriyor. Vitamin düzeyini 3 gün kullanımın sonunda bile genç bir ciltte olması gereken seviyelere ulaştırıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.