1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CACAO CAFE'DE Kİ OLAYDA GÖRÜNTÜLER YAKALATTI
CACAO CAFE'DE Kİ OLAYDA GÖRÜNTÜLER YAKALATTI

CACAO CAFE'DE Kİ OLAYDA GÖRÜNTÜLER YAKALATTI

Girne’ye bağlı Alsancak’ta faaliyet gösteren “Cacao Cafe” isimli iş yerinde;

A+A-

Alsancak’taki bir kafenin sorumlusu ve aşçısı, garsonlara bahşiş olarak bırakılan parayı çaldıkları gerekçesiyle tutuklandı;

 

Girne’ye bağlı Alsancak’ta faaliyet gösteren “Cacao Cafe” isimli iş yerinde çalışan sorumlu ile aşçı, garsonlara bahşiş olarak bırakılan tips parasını çaldığı gerekçesi ile gözaltına alındı. Tips kutusundaki 150 lirayı çalan kafe sorumlusu O. U. (E-33) ile aşçı İ. A. (E-33) dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Görüntüler yakalattı

Duruşmada 15 Şubat 2014 tarihinde saat 03.00 sıralarında “Cacao Cafe” isimli iş yerinde kafe sorumlusu olarak çalışan O. U. (E-33) ile aşçı İ. A’nın (E-33) tips kutusu içerisinde bulunan, iş yerine ait 150 TL nakit parayı çaldıkları belirtildi. Meydana gelen hırsızlık olayından sonra işyeri müdürünün güvenlik kameralarını incelediğini, yapılan incelemede iki zanlının hırsızlık yaparken görüldüğünü ve işyeri müdürünün polisi arayarak şikâyetçi olduğunu belirten polis, her iki zanlının da gözaltına alındığını ifade etti.

Tutuksuz yargılanacaklar

Zanlılar hakkında hırsızlık suçundan dolayı başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, her iki zanlının da TC vatandaşı olduğunu, çalışma izni ile KKTC’de bulunduklarını ifade ederek teminata bağlanmalarını talep etti. Lefkoşa Kaza Mahkemesi, zanlıların yurt dışına çıkışının yasaklanması ve her iki zanlı için birer kefilin 5 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.