1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CADILAR BAYRAMI ZEHİR OLDU
CADILAR BAYRAMI ZEHİR OLDU

CADILAR BAYRAMI ZEHİR OLDU

Lefkoşa’da Cadının Evi isimli eğlence mekanında önceki akşam düzenlenen Cadılar Bayramı etkinliğinde içkiyi fazla kaçıran iki genç arasında başlayan kavga ...

A+A-

Lefkoşa’da Cadının Evi isimli eğlence mekanında önceki akşam düzenlenen Cadılar Bayramı etkinliğinde içkiyi fazla kaçıran iki genç arasında başlayan kavga karakolda sonuçlandı.

Söz konusu partide Ozan Atahan isimli genç kız arkadaşını öpmek istediği gerekçesi ile kavgaya tutuştuğu Tuncay Aydoğan ile bölgede kaldırımda oturan Şiven Merve Koçak’ın üzerine düşerek ayağını kırdılar. İki genç dün yargı huzuruna çıkarılarak teminatla serbest bırakıldı.

Abbas ELMAS

Cadılar Bayramı etkinliğinde kavgaya tutuşan ve bölgede kaldırımda oturan Şiven Merve Koçak’ın üzerine düşerek ayağını kıran Ozan Atahan ve Tuncay Aydoğan “Kavga ve vahim zarar” suçlaması ile gözaltına alınarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıç karşısına çıktı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Ömer Can, 31 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında Lefkoşa’da Cadının Evi isimli eğlence mekanında düzenlenen bir eğlencede zanlı Ozan Atahan’ın kız arkadaşını öpmek istediği gerekçesi ile Tuncay Aydoğan ile kavga ettiklerini söyledi.

Kavga sırasında kaldırımda oturan Şiven Merve Koçak isimli kişinin üzerine düştüklerini ve ayağını kırarak vahim zarara uğrattıklarını kaydeden polis, her iki zanlının da gözaltına alındığını ve zanlılar aleyhinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirtti.

Zanlıların TC vatandaşı olduğunu ve KKTC’de öğrenci statüsünde bulunduklarına dikkat çeken Ömer Can, her iki zanlının da davalarında hazır bulunmaları için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı ise huzurundaki şahadet ışığında her iki zanlının da davalarında hazır bulunmalarını sağlamak adına yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına ve tüm seyahat belgelerini polise teslim etmeleri şartıyla tutuksuz yargılanmalarını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.