1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇAĞ-SEN GEÇİTKALE BELEDİYESİ’NDE BİR GÜNLÜK UYARI GREVİ YAPACAK
ÇAĞ-SEN GEÇİTKALE BELEDİYESİ’NDE BİR GÜNLÜK UYARI GREVİ YAPACAK

ÇAĞ-SEN GEÇİTKALE BELEDİYESİ’NDE BİR GÜNLÜK UYARI GREVİ YAPACAK

Çağ-Sen, Geçitkale Belediyesi’nde, Toplu Sözleşme ile kazanılan ücretlerin eksik ödenmesi, sosyal güvenlik yatırımlarının da geriden gitmesi” gerekçesiyle Çarşamba günü bir günlük uyarı grevi yapacak.

A+A-

Çağ-Sen, Geçitkale Belediyesi’nde, Toplu Sözleşme ile kazanılan ücretlerin eksik ödenmesi, sosyal güvenlik yatırımlarının da geriden gitmesi”  gerekçesiyle Çarşamba günü bir günlük uyarı grevi yapacak.

Çağ-Sen Başkanı Ayşe Davulcu yaptığı yazılı açıklamada, uygulanan yanlış veya eksik politikaların cezasını belediye çalışanlarına ödetmenin asla kabul edilemeyeceğini belirtti.

Çağ-Sen üyesi Geçitkale Belediyesi çalışanlarının yaptığı değerlendirme toplantısında oy birliği ile mücadelenin gerektiği noktadan itibaren eylemli olarak sürdürülmesi yönünde karar aldığını açıklayan Davulcu, Geçitkale Belediyesi’nde 19 Şubat Çarşamba günü bir günlük uyarı grevi uygulanacağını vurguladı.

Grevin, saat 08.00’de başlayıp saat 15.30’da sona ereceğini kaydeden Davulcu, grev sırasında  Geçitkale Belediye Başkanlığı önünden Geçitkale Köy Meydanı’na yürünüleceğini de duyurdu.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.