1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇAĞDAŞ MÜZİK DERNEĞİ TSM KOROSU ANKARA’DA KONSER VERDİ
ÇAĞDAŞ MÜZİK DERNEĞİ TSM KOROSU ANKARA’DA KONSER VERDİ

ÇAĞDAŞ MÜZİK DERNEĞİ TSM KOROSU ANKARA’DA KONSER VERDİ

Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korusu Ankara’da kardeş koro ile konser verdi.

A+A-

Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korusu Ankara’da kardeş koro ile konser verdi.

Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Ersin Tünay,  yaptığı açıklamada, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın doğum günü olan 27 Ocak’ta KKTC’de gerçekleştirdikleri konseri  bu kez  Ankara Gençlik Parkı Kültür Merkezi’nde  yer alan Necip Fazıl Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleştirdiklerini belirtti.

“Kültürel Hazineler Armonisi Türk Sanat Müziği Konseri” adı  altında kardeş korolar Kıbrıs Türk Kültür Derneği Sultan-ı Yegah TSM Korusu ile Çağdaş Müzik Derneği TSM korosu tarafından sunulan konserin şefliklerini, TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Bahadır Özüşen ve KKTC Çağdaş Müzik Derneği TSM Korosu Başkanı Ersin Tünay yaptı.

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği konserin sonunda, Kıbrıs Türk Kültür Derneği Başkanı eski Ankara KKTC Elçisi Dr. Ahmet Zeki Bulunç, Çağdaş Müzik Derneği Başkanı ve Koro Şefi Ersin Tünay’a plaket takdim etti ve koro onuruna bir yemek verdi.

Açıklamasında, Ankara konserinin başarılı geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tünay, Koronun kısa zamanda büyük başarılara imza attığını belirterek, sanata ve sanatçıya değer verilen her türlü kültürel organizasyonda yer alabileceklerini vurguladı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.