1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇAĞDAŞ YENİ BİR HASTANE YAPMANIN ZAMANI GELDİ
ÇAĞDAŞ YENİ BİR HASTANE YAPMANIN ZAMANI GELDİ

ÇAĞDAŞ YENİ BİR HASTANE YAPMANIN ZAMANI GELDİ

İzbul, Lefkoşa’ya çağdaş ve günün ihtiyaçlarına yanıt verecek yeni bir hastane yapmanın zamanının geldiğini söyledi ve Lefkoşa’da güçlü bir altyapıya sahip, tam teşekküllü yeni bir devlet hastanesi için başlatılan

A+A-

“LEFKOŞA’YA ÇAĞDAŞ VE GÜNÜN İHTİYAÇLARINA YANIT VERECEK YENİ BİR HASTANE YAPMANIN ZAMANI GELDİ

Sağlık Bakanı Salih İzbul, Lefkoşa’ya çağdaş ve günün ihtiyaçlarına yanıt verecek yeni bir hastane yapmanın zamanının geldiğini söyledi ve Lefkoşa’da güçlü bir altyapıya sahip, tam teşekküllü yeni bir devlet hastanesi için başlatılan çalışmaların süratlendirileceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı İzbul, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürü Katayon Kobat, Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert, Hastane Başhekimi Dr. Ramadan Kamiloğlu ve diğer yetkililerin hazır bulunduğu ziyarette Bakan İzbul, servisleri tek tek gezerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“HASTANENİN ACİL İHTİYAÇLARI SÜRATLE ÇÖZÜME KAVUŞACAK…”

Sağlık çalışanlarının sorunlarını dinleyen Bakan İzbul, hastanenin acil ihtiyaçların süratle çözümlenmesine yönelik gerekli önlemleri erken zamanda alacaklarını belirtti.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi binasının artık yetersiz kaldığını söyleyen Sağlık Bakanı İzbul, Lefkoşa’ya yeni bir devlet hastanesi yapılmasının elzem olduğuna dikkat çekti.

İzbul, “Lefkoşa’ya yeni ve çağdaş bir devlet hastanesi yapılmasının artık zamanı gelmiştir. Mevcut hastane altyapı ve birçok açıdan artık ihtiyaçlara cevap veremez durumdadır. Bakanlığımızın bu konuyla ilgili başlattığı çalışmalar vardır. Önümüzdeki günlerde bu çalışmalar süratle ele alınacaktır” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.