1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Çağla Şıkel: Hatice'ye malzeme verdiniz
Çağla Şıkel: Hatice'ye malzeme verdiniz

Çağla Şıkel: Hatice'ye malzeme verdiniz

Çağla Şıkel: Hatice'ye malzeme verdiniz

A+A-

Bir defilede transparan kıyafetiyle podyumda manken olarak yürüyen Hatice, kalçasını açarak geceye damga vurmuştu. 40 yaşındaki şarkıcı, bu hareketiyle tepki toplamıştı.

Çağla Şıkel, kendisine yöneltilen Hatice soruları züerine, "Podyuma çıkacağım kişileri mutlaka önceden biliyorum. 20 yılı podyumda devirmiş bir model olarak çıkan herkese saygı duyuyorum ve asla onlarla ilgili yorum yapmıyorum. Beni hiç ilgilendirmiyor. Herkesin kendi gösterişi, kendi yürüyüşü, herkesin kendi hayatı ve tercihleri... Beni zerre kadar ilgilendirmiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Şıkel'in sözlerine ateş püsküren Hatice, "Bir zamanların tostçu Çağla'sı bunu sen mi söylüyorsun? Ah be canım en azından tostumu yeyip beklemedim otel odasında evli adamı. Ben de bilirim kimle muhattap olup olmayacağımı da neyse" demişti.

Hatice'nin son açıklaması sorulan ünlü model, "Ben zaten ilk bana sorulduğunda cevap vermemiştim. İkinci sefer gördüğünüzde sorunuza size saygı duyduğum için cevap verdim, ama kendisine cevap vermedim. Size de çok teşekkür ediyorum malzeme verdiniz. Çocuklarım haricinde kimsenin benim hakkımda ne söylediğiyle ilgilenmiyorum" yanıtını verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.