1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Çağla Şikel kendisine 'çirkin' diyen takipçisinden intikamını böyle aldı!
Çağla Şikel kendisine 'çirkin' diyen takipçisinden intikamını böyle aldı!

Çağla Şikel kendisine 'çirkin' diyen takipçisinden intikamını böyle aldı!

Çağla Şikel çileden çıktı

A+A-
Hiphopçı şapkasıyla çektiği selfie'yi instagramda paylaşan Çağla Şikel, kendisine 'çirkin' diyen takipçisiyle dalga geçti. Diğer takipçilerden tepki gelince hepsine atar yaptı.

Bodrum 'da ardından da Çeşme'de tatil yapan Çağla Şıkel dün sabah hiphopçı şapkasıyla çektiği selfiesinin altına "Günaydın, ben kaçar" yazdı.

Takipçilerinden biri "Çirkin" yazınca tecrübeli sunucu bu duruma içerledi. Takipçisinin adını etiketleyerek "Oysa ki baktım siz çok güzelsiniz" yazdı. Takipçisi olan bayan orta yaşlı, kilolu, kendi halinde bir ev hanımıydı. Bu alay içerikli mesajın üzerine aynı takipçi, "Siz yanlış anladınız çirkin derken nazar değmesin anlamında" şeklinde bir cümle kurarak özür diledi. Fakat bu arada olan oldu... Diğer takipçiler Çağla'ya veryansın etti. İçlerinden biri, "Niye bu kadar atarlısınız. Bu halk her şeye rağmen sizi bağrına bastı biraz daha hoşgörülü olun yorumlara" dedi.

MUTSUZ İNSAN SEVMİYORMUŞ

Çağla da ona şöyle uzun bir mesaj yazdı: "Beni lütfen şöyle olun, böyle olun diye kalıplaştırmaya çalışmayın. Ben tekim her şeyimle benim karakterimde başka biri var mı? Yok... Sizden de yok. Buradaki herkes tek... Olması gereken ne? Kime göre, neye göre... İnsanları yargılamayın lütfen. Bırakın herkes kendi duygularıyla özgür yaşasın... Her şeye rağmen derken??? Atarlıyım hanımefendi mutsuz insan sevmiyorum burada sadece sevenlerimle olmak istiyorum sizce sorun var mı? Gerisini elimden geldiği kadar engelliyorum, mutsuz, kompleksli insanlarla yaşamak istemiyorum..."

201508060857_111.jpg

Güneş

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.