1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇAKICI’NIN BAYRAM MESAJI
ÇAKICI’NIN BAYRAM MESAJI

ÇAKICI’NIN BAYRAM MESAJI

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, Kıbrıs Türk halkının Kurban Bayramı’nı kutlayarak, halka, insanlığa barış ve huzur içinde, sağlıklı bir yaşam diledi.

A+A-

ÇAKICI, BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE SAĞLIKLI BİR YAŞAM DİLEDİ

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, Kıbrıs Türk halkının Kurban Bayramı’nı kutlayarak, halka, insanlığa barış ve huzur içinde, sağlıklı bir yaşam diledi.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk halkının, gerek Kıbrıs sorunundaki çözümsüzlüğün sürmesi, gerekse de içte yaşanan sıkıntılar neticesinde, bayramı mutlu ve huzurlu karşılayamadığını belirten Çakıcı, geçmiş UBP hükümetinin ülkeyi kaosa sürüklediğini, seçimlerin ardından göreve gelen CTP-DP koalisyon hükümetinin de başlangıç olarak umut vermediğini savundu.

Halkın fakirleştiği, işsizliğin arttığı, çek yasaklarının tavan yaptığı, esnafın yok olma tehlikesi yaşadığı, halkın kurumlarının özelleştirme adı altında peşkeş çekildiği çok kötü bir dönem yaşandığını ileri süren Çakıcı, “Halk seçimlerde bu uygulamaları yapan UBP’ye büyük bir ders verdi. Ancak göreve getirilen CTP-DP hükümeti de maalesef UBP’nin bıraktığı yerden devam etmektedir” dedi.

Çakıcı, ekonomik program ve İlahiyat Koleji konularında yaşanan gelişmeleri de buna örnek gösterdi.

Birçok belediyede sorunlar yaşandığını, maaş ödemelerinde ciddi sorunlar bulunduğunu, üreticilerin de aylardır alacaklarını alamadıklarını anımsatan Çakıcı, bayramı coşkuyla ve sevinçle karşılaması gereken halkın, yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle, bayramı buruk karşıladıklarını belirtti.

İç politikada yaşanan olumsuz gelişmelerin yanı sıra, birçok ana sorunun kaynağı olan Kıbrıs sorununda ise son günlerde bir hareketlenme yaşandığını ifade eden Çakıcı, müzakerelerin bir an önce başlamasını istedi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.